Sluta skylla på invandrarna Lena Melin

Lena Melin kör med det välbekanta flosklerna om ”30-tal” när någon poängterar att invandringen har gått över styr. Så här skriver hon:

Det doftar omisskännligen 1930-tal om Daily Express kampanj ”Say no to new EU migrants”, säg nej till nya EU-immigranter.

Det är främlingarna, de utländska medborgarna, som är hotet. Inte tomgången i ekonomin, inte ofullkomligheter i inrikespolitiken, inte brist på utbildning eller praktikplatser.

Men snälla Lena, det är inte de utländska medborgarna som är hotet, det är makten som skapat invandringspolitiken trots ”ofullkomligheter i inrikespolitiken, brist på utbildning eller praktikplatser” Trots att samhället är så nedgånget som hon påstår så för man alltså en invandringspolitik som gör det etter värre. De som arbetar för den sortens invandringspolitik som vi har idag är de som är ”hotet” inte invandrarna.

Som vanligt väljer hon att medvetet ljuga om Ekeroth. Han har aldrig sagt ”bort med dem” han har inte ens sagt att alla invandrare ska utvisas.

Annonser

2 svar to “Sluta skylla på invandrarna Lena Melin”

  1. ollli Says:

    http://hd.se/kultur/2013/11/05/tidningkampanj-for-rasism/

  2. Blodsven Says:

    Finns det fortfaramde folk som läser kossan Melins lögner? Det räcker väl med att se en bild på kossan för att tappa lusten för allt…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: