Here we gå igen….

Riksdagsledamoten Thoralf Alfsson har blivit anmäld för ”hets mot folkgrupp” för en rad som han påstås ha skrivit på sin blogg. Han påstås ha skrivit att ”för varje somalier som får permanent uppehållstillstånd ökar penningströmmen till al shahab” Alfsson har redan blivit friad för detta tidigare, men blir nu utsatt för anklagelsen igen.Det är några som kallar sig för ”juridikfronten” som begärt överprövning hos överåklagaren och fått det. ”juridikfronten” är två personer som jag misstänker lever på att anmäla sverigedemokrater och varav åtminstone den ena är den gammal bitter SDare själv som blivit utsparkad från partiet, oklart varför.

Är påståendet om somalierna då helt orimligt och endast avsett för att förnedra alla somalier? Särskilt med tanke på att Sverige inte har en aning om vilka de ger permanent uppehållstillstånd till? Påstår han att alla somalier är al shahabianer? Det ska bli intressant och se vad herr överåklagare kommer fram till.

 

Annonser

Ett svar to “Here we gå igen….”

  1. Martin Says:

    Nej. De lever på att anmäla nationella. Och sen anmäler de sverigedemokrater också. Ärligt, SDares beteende mot nationella blir bara läbbigare och läbbigare. Exempelvis sd-kurirens senaste hatartikel mot FT, exempelvis hur Toralf uppmärksammade fejkmisshandeln mot hon i norrland men inte nämnde den verkliga och definitivt politiskt motiverade misshandeln av Daniel Spansk.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: