Demoniseringen och hatet mot SD verkar inte få avsedd verkan

Den som följt med politiken kan inte ha undgått hur  makten demoniserat Sverigedemokrater, inte bara partiet utan även individer också. Resultatet är ju så där. Stödet för SD ökar hela tiden.

Det som är anmärkningsvärt är att så många anser att maktens partier är ett värre alternativ, borde liksom mana till eftertanke kan man ju tycka. De ser vilket samhälle som väntar om inte åtminstone någon går emot strömmen.

AB

Annonser

Ett svar to “Demoniseringen och hatet mot SD verkar inte få avsedd verkan”

  1. Pica pica Says:

    Vissa partiledares utfall mot SD börjar få ett både skrämt och patetiskt uttryck, inte minst Fredrik Reinfeldts. I mångas ögon ger denna rädsla hos PK-ledarna fel intryck hos väljarna. Det finns faktiskt många människor i Sverige som kan tänka själva och dra egna slutsatser. Vilka väljare får större tilltro till och respekterar ”rädda” ledare?

    Att både 7-klövern och PK-media i flera år använt (i brist på bättre argument) samma invektiv som rasister, islamofober, främlingsfientliga m m har folk börjat tröttna på. Dessa beteckningar som de använder på oliktänkande är så uttjatade idag att de har mist sin innebörd.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: