”intesåsmartmen” -bloggen och deras ”granskning”

I min jakt på etniskt svenska hycklare har tiden kommit för att granska avpixlatwannabeebloggen ”Interasistmen”. Den drivs av ett par rabiata socialister som ”bekämpar” det de bestämmer är ”rasism” hos Sverigedemokraterna.

Ett av hatobjekten är individen Thoralf Alfsson. Thoralf har skrivit ett inlägg på sin blogg om vad han anser vara fel med LOs trams om att alla som får jobb i Sverige automatiskt ska få permanent uppehållstillstånd.

Han skriver vidare:

LO-basen menar även att allt skulle bli bra på arbetsmarknaden om alla jobbade med svenska kollektivavtal. Det är rätt på ett sätt men i ett annat avseende fullständigt upp åt väggarna. Idag finns t.ex polacker som jobbar till löner runt 30-50 kr/timme, vilket utan tvekan får negativa effekter på den svenska arbetsmarknaden. Men vad tror ni skulle hända om dessa polacker istället fick 180-200 kr/timme istället. Skulle fler svenskar få jobb?. Nej, den svenska arbetsmarknaden skulle fullständigt översvämmas av arbetare från Polen, baltikum och  andra EU-länder. Det skulle bli fullständig kaos på arbetsmarknaden och en hel rad andra problem skulle uppkomma. Jag trodde faktiskt inte att LO-basen var så fullständigt naiv.

Personligen tror jag inte ett dugg på att polacker skulle anställas före de som är utbildade här till samma pris. Sålunda uppkommer ingen ”översvämning”. Min åsikt är att naturligtvis ska utländska arbetare ha exakt samma lön som svenskar, och naturligtvis ska de betala lika mycket skatt.

Nåja, men nu hadlade det om tomtarna på bloggen.

Meningen: ”Idag finns t.ex polacker som jobbar till löner runt 30-50 kr/timme, vilket utan tvekan får negativa effekter på den svenska arbetsmarknaden. Men vad tror ni skulle hända om dessa polacker istället fick 180-200 kr/timme istället,” får då stollen på intesåsmartmen till att Thoralf vill att landet ska invanderas av lönedumpare. Denna snubben påstår att han ”granskar” Sverigedeomkrater. Tydligen har inte hans ”granskning” lett till några bestående men inom researchfronten. Det ger mig anledning att tro att hans primära syfte är inte att ”granska” utan att göra precis som han anser Avpixlat gör: håna och förnedra, för att inte tala om att ”hata” om vi nu använder deras definition av ”hat”.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: