AFA har fått tag på identiteter på anonyma

Bäva månde de som inte dolt sig på riktigt med proxyn och neutrala mailadresser. Researchgruppen, känt anarkistikt/kommunistiskt tillhåll har enligt egen utsago på ett ”lagligt” sätt kommit över identiterna på dem. Sålunda kan de vara ganska säkra på att resten av våldsvänstern har dem också.

Annonser

2 svar to “AFA har fått tag på identiteter på anonyma”

 1. Pica pica Says:

  Undrar om det inte var SD:are de var ute efter med sin research. De tvingar på detta sätt SD att fortsätta med uteslutningar p g a nolltoleransen men återstår att se om övriga partier blir utsatta för samma behandling. Vi minns alla politikernas ärliga kommentarer i valstugorna när de inte visste att de var filmade.

 2. R Ericksson Says:

  Det här måste ni understödja och föra vidare
  ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
  Tidningen Expressens massregistrering och trakasserier av våra läsare utgör inte bara en form av industrisabotage. Agerandet är framförallt ett angrepp på den fria åsiktsbildningen i Sverige och därför måste publiceringen prövas rättsligt. Ikväll startar vi en insamling till advokatkostnader för ett enskilt åtal mot den ansvarige utgivaren Thomas Mattsson.

  Det drar ihop sig till valår i Sverige. En tid då man i demokratiska stater kan förvänta sig att media granskar den sittande makten och ställer politikerna till svars inför folket. I Sverige förhåller det sig emellertid tvärtom.

  Igår stod det klart att mediejätten Bonniers, med kvällstidningen Expressen i spetsen, har inlett ett samarbete med Researchgruppen – en vänsterextrem gruppering som tidigare gick under namnet AFA Dokumentation. Genom oanmälda hembesök och omfattande åsiktsregistrering försöker Sveriges största mediakoncern skrämma invandringskritiska medborgare till tystnad.

  Gårdagens uthängning av sverigedemokrater var på många sätt oärlig och sannolikt olaglig, eftersom den byggde på massregistrering av känsliga personuppgifter om tusentals vanliga svenskar. Men de flesta twittrande liberaler såg ut att försvara själva publiceringen. Det rörde ju sig formellt sett om folkvalda makthavare – att SD-företrädare i våra kommuner i praktiken är maktlösa människor som saknar varje form av politiskt inflytande kan lämnas därhän.

  När man i dagens Expressen hänger ut vanliga privatpersoner möter agerandet emellertid vrede – även från etablerade vänsterprofiler och liberaler – som öppet tar avstånd från tidningens arbetsmetoder. Många ifrågasätter om agerandet är lagligt.

  Att en tidning använder sig av kriminellt belastade vänsterextremister för att registrera 6 200 svenskars åsikter är givetvis oacceptabelt och förmodligen brottsligt. Men att hänga ut enskilda privatpersoner som skrivit inopportuna åsikter under pseudonym är ännu värre.

  ”Expressen är en liberal tidning som bekämpar sina fiender”, förklarade Expressens tidigare politiske chefredaktör P.M. Nilsson när han kommenterade uthängningarna i ett inlägg på Twitter idag.

  Är det verkligen så man ser det? I Fria Tiders värld handlar fri opinionsbildning om att möta sina meningsmotståndare i fri debatt. Inte om att, som Expressen, bekämpa så kallade ”fiender” genom att hänga ut, skandalisera och förtala människor vars åsikter man inte delar.

  Bonnierkoncernens massregistrering och trakasserier av våra och Avpixlats läsare utgör inte bara en form av sabotage riktat mot den fria pressen. De oförsvarliga namnpubliceringarna är framförallt ett angrepp på den fria åsiktsbildningen i Sverige, utstuderat iscensatt inför början på ett valår, i syfte att skrämma folk till tystnad.

  Den fria åsiktsbildningen är, liksom den fria pressens ställning, skyddad i grundlagen. Bonniers agerande måste därför få rättsliga konsekvenser. Jag har under dagen varit i kontakt med flera av de personer som förekommit i Expressens uthängningar idag. De är öppna för att anmäla Expressens ansvarige utgivare Thomas Mattsson till Justitiekanslern för förtal.

  Fria Tider kommer att bistå med resurser för att låta en jurist hjälpa dem med detta. Vi har även talat om att driva ett enskilt åtal mot Mattsson för samma brott, i anledning av dagens publiceringar. Nu startar vi en insamling till advokatkostnader i en sådan process. Beloppen kommer att återbetalas om processen av någon anledning inte blir av, eller om JK väljer att väcka åtal i samtliga ärenden. Det senare är osannolikt, men skulle innebära att kostnaderna betalas av staten.

  De uthängda personer som jag ännu inte har talat med får gärna höra av sig till mig via mejl. Om Thomas Mattsson vill replikera i frågan är han givetvis också välkommen att höra av sig.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: