Det är fel med klotter

Jag tar härmed avstånd från allt klotter, var det än förekommer och vem som än drabbas. Det är många som drabbas av dessa ungdomars fritidssysselsättning. Frustrerade ungdomar får vackert hitta något annat sätt att kanalisera sin ungdomliga frustration de känner mot vuxenvärlden. Grafitti är skadegörelse som kostar samhället stora summor varje år. Det är förkastligt.klotter

Annonser

9 svar to “Det är fel med klotter”

 1. Osynlige Mannen Says:

  Klotter är definitivt ett sattyg. Sedan kan man ju undra vem som är avsändare. Känner inte unga svenska nazister till att nazism och islam har historiskt samarbetat väldigt nära? Tänk bara på den SS-division som verkade i Bosnien under andra världskriget. Samtliga soldater var frivilliga bosniska muslimer, rekryterade av den förre stormuftin av Jerusalem. De skötte bland annat ruljangsen vid det tredje största (räknat i offer) nazistiska dödslägret. Eller hur Svarta September 1972 i München fick logistisk hjälp av tyska nynazister. Jag säger då det, dagens ungdom är historielös.

 2. Gubben Says:

  Osynlige Mannen bygger en höna av en fjäder.
  Det var en väldig massa människor från olika länder som kämpade på tyskarnas sida. Till och med tyskar.

 3. Assar Says:

  Förstår ingenting, hakkors på en moske. Vad är budskapet? Att islamister är naziter? Men islamisterna har ju en egen diktatorisk ideologi där människor delas in efter vilken gud dom tror på och inte efter vilken ras dom tillhör. Budskapet är obegriptligt. Och då är sannolikheten stor att AFA elller liknande organisation varit framme.

 4. Osynlige Mannen Says:

  Känner Gubben till fler frivilliga SS-divisioner rekryterade av en religiös ledare? Berätta! Den förre stormuftin Haj Amin al-Husseini i fråga hade förresten en kusin vars son blev mycket känd under sitt nom de guerre: Yassir Arafat

 5. Varg i Veum Says:

  @Assar Med tanke på hur ”nazisten” var tvungen att öva ett par gånger innan han fick till hakkorset rätt så är inte frågan om vem som kan tänkas ha gjort detta obefogad. Det är förmodligen inte så självklart som nazifobikerna vill att det ska vara.

 6. Gubben Says:

  Osynlige
  Under hot är det inte ovanligt att man söker allianser, ex Finland under andra världskriget.
  Det jag reagerar mot är att koppla ihop olika företelser, man kan väl ogilla en sak utan att länka till en annan saks dåliga rykte.

 7. huginomunin Says:

  Ologiskt att nazister skulle klottra på en moské, i synnerhet som samma sprayflaska användes till AFA-klotter på samma moské. Det hade varit mer logiskt med hakkors på en synagoga, men AFA lär ju inte vara kända för någon högre intelligens.

  Det nämns om muslimska SS-divisioner: De var tre stycken: 13 Hanschar-Kroatische, 21. Skanderbeg och 22. Kama-

  Muftin av Jerusalem Haj-Amin El Husseini var Himmlers favorit under 2VK, och bidrog aktivt till skapandet av dessa divisioner. Så pass att han utnämndes till SS-Gruppenführer (Generallöjtnant). Han flydde till Palestina efter kriget, och blev aldrig ställd inför krigsrätt. I stället blev han en av de tongivande i utvecklingen av det muslimska brödraskapet.

 8. Anna-Carin Says:

  Är det någon som på allvar tror att det är nazister som klottrat? Om det är något nazisterna kan så är det väl hur hakkorset ser ut, eller?

 9. Varg i Veum Says:

  Ja, Anna-Carin, det finns fog att ifrågasätta gammelmedias slutsatser.. Riktiga nazister brukar inte ha någonting emot islam vad jag sett på deras hemsidor. Snarare är det så att det påstådda ”muslimhatet” är orkestrerat av judarna (liksom massinvandringen från MENA öht)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: