Den om ”islamisering”

Här är en intervju med den så fobiskt hatade Gert Wilders. Man kan ju välja att tolka det som att han ”låter precis som Hitler på 30-talet” eller så kan man försöka se förbi såna plattityder och fundera på vad han säger egentligen.

”Hur många av muslimerna är ett problem” frågar journalisten frenetiskt i avsikt att locka fram ett svar som ”alla” vet; det är ytterst få och ”de allra flesta” muslimer är hur fantastiska som helst. Men poängen är att det är inte de ”normala” muslimerna som är problemet i sig, det är att fanatisk islam växer expotionellt.

Låt oss ta en jämförelse. Tänk er en stam med amazonindianer som inget vill annat än att leva som de levat i generationer. Plötsligt beslutar staten att det måste flytta in vita människor till deras samhällen av någon anledning (t.ex. pga. global uppvärmning där deras samhällen översvämmats) Vad händer med stammens värderingar och livsstil när det kommer 10% vita som vill ha luftkonditionering, asfaltsvägar, porrklubbar, feminism, macdonalds, supermarkets, fabriker och reklamtv där? Vad händer om antalet vita ökar än mer i relation till amazonindianer?

Om man tar det omvända, vad händer om det bara är t.ex. 0,1% vita som flyttar dit?

 

Annonser

2 svar to “Den om ”islamisering””

 1. Sigvard von Tratt Says:

  Naturligtviis har Wilders rätt, det måste till radikala åtgärder för att rädda vårt Europa. Vi är på väg att sakta men säkert transformeras till att bli en världsdel med mer än lite islamsk prägel. Kvinnorna kommer över medelhavet och väl inne i Europa, ja där sätter barnabarnafödseln igång och det är stora familjer med 2,5-3 gånger så många barn än europeiska kvinnor skaffar. Tre steg är att föredra.
  1. Uppsamling.
  2. Registrering
  3. Deportation
  Enkelt. Se på Saudiarabien, dom deporterade 2 miljoner afrikaner ut ur landet. Det går att genomföra. Men det brådskar, då klockan tickar på mot 12:00

  Sigvard von Tratt

 2. Varg i Veum Says:

  Personligen är jag inte så mycket för generella tvångsdeporteringar. Men man kan stävja problemet med invandringspolitiken och attityden mot främmande kulturyttringar som är ämnade att föra oss bakåt i tiden mentalt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: