”Alla muslimska flickor måste bära tyg på huvudet”.

Jag ska idag fortsätta mina ”islamofobiska” synliggöranden av stolligheter och inkonsekvenser inom religionen islam. Alltså den islam som ibland är alla muslimer och ibland, när det passar, så är muslimerna uppdelade i grupper (det finns många olika islam ni vet). I mitt förra inlägg här nedan tog jag upp fatwan där sk ”lärda” bestämt vad som är islam och inte. Fatwan kom för övrigt först efter långvarigt muslimskt mördande som mötte oväntad opposition i väst. Att utfärda en fatwa mot självmord har tydligen inte varit särskilt prioriterat tidigare vad jag förstått. Bättre sent än aldrig, men man undrar ju om de sk ”lärda” öht. fattar någonting av sin egen religion.

I videon nedan har barnet fått lära sig att ”det är tvunget för alla muslimska flickor att bära tyg på huvudet” Här har då, återigen sk ”lärda”, fått för sig att islam och den där muhammed kräver att alla flickor ska täcka sitt hår för att muslimska män inte ska bli kåta på andra än sina fruar. Varför får de här stackars flickornas föräldrar rätten att indoktrinera barnen att just deras ”lärda” talar för alla muslimer när vi vet, ja till och med vi sk ”islamofober” vet, att det inte alls förordas i haditherna eller koranen, att det handlar om äckliga gamla snuskgubbars ”tolkningar” mer än om religionen islam. Dessa gubbar tillåts alltså att tala för islam och indoktrinera barnen med deras vantolkningar. Borde inte även dessa vantolkningar korrigeras med en fatwa från de mest ”lärda”?

Hur tror islamofiler och muslimer att islam kan tas på allvar när den tillåts innehålla vilka sjuka tolkningar som helst?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: