Bilder som kränker hyckleri

På Facebook finns en grupp som heter ”We fucking love atheism” och som postar humoristiska inlägg som är vanvördiga mot religioner. Denna bild postades idag och väckte kränkthet hos en del som följer (antar att de följer för att de anser att religion är ett problem i den form vi ser den idag)1382324_641833512557804_1777452125_nNågra var upprörda över att juden är en sedvanlig karikatyr av juden med krokig näsa. Som om det var poängen med bilden. Naturligtvis blir religiösa upprörda då någon ironiserar över religiöst hyckleri. Fick de bestämma skulle ingen få tillåtas visa upp de ruttna sidorna av religioners grunder. Fakta är att allt som visas i bilden är sant och sanningen svider.

Muhammed satte på en 9-årig flicka (enligt muslimerna för att det var någonting naturligt som allah inte hade någonting emot) Påven och den katolska makten gjorde allt för att dölja de homosexuella övergreppen som var (är?) en trend just hos katolicismen. Judarna skär faktiskt av bitar av penisar på spädbarn. Varför ska man ska man visa respekt mot denna form av vansinnigheter? Bara för att det finns förment goda saker inom religionerna? Det vore ju detsamma som att hylla Hitler för allt gott han gjorde för det tyska folket och låtsas som att det där andra bara var ”tidsandan” ….eller nåt.

Ett tips till de kränktas kör: Gör som tyskarna och ta avstånd från en gud som anser att dessa strukturer inom religionen är ok. Som jag tidigare frågat: Vad är det för en jävla gud som kan förbjuda griskött men tillåter mord och slaveri bara för att det var på modet i det allmänna medvetandet då religionerna hittades på?

 

Annonser

3 svar to “Bilder som kränker hyckleri”

 1. anonym Says:

  Låt semiterna skära i sina barns könsorgan och låt dem förstöra sina kvinnor från tidig ålder. Så blir de mindre livskraftiga. Deras R-strategi må fungera så länge det finns välstånd och evig sommar. Men snart reser sig nordanvinden och den hårda bittra kölden. Låt dem vara R då och se hur bra det fungerar. Mitt tips till muslimerna är att lära sig virka yllefodral, kondomer är ert minsta problem. Vi har alla levt i en rosa bubbla som nu sjunger på sista versen.

  Vi som har levt länge här i norden har haft tur. Sommaren har varat länge nog för att ni skall ha fått tillfälle att visa ert sanna ansikte. Vi fick vår utbildning innan vintern kom och för det skall vi vara gudarna evigt tacksamma.

 2. gamla gumman Says:

  Sanningen svider. Så har det alltid varit. Så är det nu och kommer att vara i framtiden.
  Men de som kan ta det med humor, kommer att överleva.

 3. paranova9 Says:

  Sanningsmen – inte lika mycket som ett blad.
  Jag var våldtäkt-tortyr-stympning som ett spädbarn, jag minns, jag är fan inte tacksam.

  översätta:

  ”Kräkningar
  Det var min sorgliga uppgift att publicera en fallrapport om en baby som upplevt svåra kräkningar efter att ha omskuren. Efter kräkningar stava, barnet slutat att andas och var tvungen att läggas in på sjukhus i fem dagar så att han kunde få intravenös antibiotika. Självfallet är detta aldrig skulle ha inträffat hade barnet skyddats från omskärelse.
  Spädbarn svara på smärtan av omskärelse av skrikande, precis som vi skulle om någon krossade långsamt och skära av en del av våra könsorgan utan bedövning. När gråt är särskilt intensiv, kan barnet svälja luften. Sedan, när modern försöker lugna sitt barn genom att mata honom, kan det leda till kräkningar, följt av apné.

  Apnea (slutade andas)
  Apnea är tillfälligt upphörande av andning. Smärtan av omskärelse är så svår att vissa barn sluta andas under operationen. I en viktig studie på smärtan av omskärelse som publiceras i The Journal of American Medical Association, upptäckte forskarna att allvarliga komplikationer inträffade under omskärelse. Ett spädbarn upplevt samma nivå av extrem nöd som alla andra i studien, men två och en halv minut efter det att operationen, barnet utvecklat en onormal kroppshållning, slutade andas, och drabbades projektil kräkningar trots att han hade nekats mat för mer än tre timmar före operationen. Ett barn upplevde en kvävnings stava och slutade andas tre och en halv minut efter operationen.
  Forskarna märkte dessa allvarliga komplikationer eftersom de letade efter dem. Man undrar hur många barn lider utan att någon tar notis eller omsorg, eller ens tänka att det är något fel med projektil kräkningar, kvävning, eller andnöd.

  Bristning av inre organ
  Omskärelse är så traumatiskt, smärtsam och skrämmande att det bokstavligen terroriserar barnet. Vissa barn har drabbats av extrema reaktioner på denna erfarenhet som få vuxna någonsin kunde föreställa möjligt.

  Bristning av Lung
  Den medicinska litteraturen detaljer fall av omskurna barn vars lungor har brustit på grund av intensiv gråt. I ett fall, vid Georgetown University School of Medicine, var en femton dagar gamla barn med svår andnöd omskuren. Han blev blå, började andas frenetiskt, och grät oavbrutet. Slutligen upptäckte läkarna att gråt hade orsakat barnets rätt lunga att brista. Ett dräneringsrör infördes och barnet var på sjukhus i nitton dagar.

  Blodproppar i Lung
  Ett fall av livshotande blodproppar i lungan rapporterades efter vuxen omskärelse.

  Hjärtskador
  Den allvarliga skada som omskärelse kan orsaka till andra delar av kroppen klargörs i rapporter om barn vars hjärtan skadades till följd av omskärelse. I ett fall från Rochester, New York, var ett nyfött barn omskurna i förlossningsrummet, trots att American Academy of Pediatricians har fördömt denna praxis. Barnet vände omedelbart blå, upplevde grymtande andetag, hans temperatur sjunkit till en farlig nivå, och hans hjärtmuskeln var skadad. Det här barnet överlevde mirakulöst, men tillbringade elva dagar i intensivvårdsavdelningen på sjukhuset.
  I en annan publicerad rapport, fyra barn som var på sjukhus efter omskärelse blev blå, var livlös, hade förhöjda hjärtslag, desperata andning, grymtande, och extremt dålig andning. Levern utvidgades i tre av barnen, och alla barn visade tecken på akut hjärtsvikt, förstorat hjärta och vätska i lungorna. Alla fyra barn hade blivit omskurna av samma OMSKÄRARE, som hade försökt att controll blödningen med adrenalin lösning. Läkarna som kämpade för att rädda livet på dessa barn tror att läkemedlet kan ha föranlett den kedja av händelser som nästan dödade dessa oskyldiga barn.

  Bristning i magen
  I Richmond, Virginia, var en frisk två dagar gammal baby förberedd för omskärelse genom att förneka honom mat i fem timmar. Livrädd, började barnet gråter hysteriskt så snart OMSKÄRARE spänns honom till den återhållande kortet. Efter en halvtimme i detta läge, kräktes barnet. Läkare pumpade hans mage. Den OMSKÄRARE fortsatte att amputera barnets förhuden utan bedövning med hjälp av en Gemco klämma. Barnet skrek häftigt hela nittio minuters prövning. Efter operationen, barnet vägrade att mata. Hans mage blev utspänd och läkarna upptäckte att hans mage hade spruckit, kräver akut bukoperation och införandet av en matningsslang. Efter tjugofem dagar på sjukhuset, var barnet släpps. Det här barnet hade en helt normal mage när han föddes, men trauma, olidlig smärta av omskärelse, och hans ihållande gråt orsakat hans mage att brista och spilla dess innehåll in i bukhålan. ”-Vad Din läkare kan inte berätta om ( TM): Omskärelse: Untold Fakta om USA: s bredast uppträtt-och mest Onödig-kirurgi

  ”Läkarna insåg snabbt att de barn som inte bedövades var så ont att det vore oetiskt att fortsätta med studien. Även den bästa allmänt tillgängliga smärtlindringsmetod studeras, rygg penis nervblockad, inte blockera alla spädbarn smärta. Några av barnen i studien var i sådan smärta att de började kvävning och en hade även ett anfall ”-Lander

  ”Kate Schnell- Usch. Väl dess över & det var hemskt (även från det andra rummet med mina fingrar i mina öron).
  Brittany Allen Jag stod utanför byggnaden. Och kan fortfarande höra honom gråta. Stackars kille. ”-FB


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: