”Slaveri var normalt och inget att bråka om”

Är du en rasifierad vit kropp? Känner du den bruna blicken på dig hela tiden? Då känner du säkert till hur hemska vita hudgener du har. Du har ju gått i svensk skola och fått lära dig allt om hur dina vita kristna anfäder så rasistiskt uppfann på slaveriet av svarta i Afrika. Du har förmodligen fått lära dig att svarta levde sådär jätteharmoniskt som bara svarta kunde göra innan den ”vita mannen” och ”kristna” kom dit. Har du gått i svensk skola så har aldrig hört någonting om muslimskt, islamskt slaveri. Alltså slaveri som baseras på religionen Islams läror. Du har förmodligen aldrig ens hört talas om svarta slavhandlare som i århundaden sålt sina hudlikar till muslimer. Ännu mindre har du nånsin hört talas om islamska slavskepp som gjorde slavräder till Island och Irland bl.a.

Islamofiler anser ju att halshuggningar och giftermål med barn med att det var någonting som var ”normalt” då på den tiden. Det var till och med så normalt att Allah själv tyckte att det där med slaveri inte var så mycket att bråka om. Värre var det med griskött och att kvinnor inte skulle få sitta längst fram i moskeèrna. Så varför hacka på våra förfäder för att de gjorde någonting som var fullt normalt och som ”alla” höll på med? Är det inte dags att sluta med den barnsliga ”blame game” leken?

Nåja, nog om min ”islamofobi” här är en isländsk dokumentär om hur följare av hycklaren Allah utförde slavhandel i atlanten.

Annonser

2 svar to “”Slaveri var normalt och inget att bråka om””

  1. Magnus Says:

    Mycket kan man nog säga om gud, men att han skulle vara en hycklare är nog att dra lite väl stora växlar på liten kunskap…

  2. Varg i Veum Says:

    Förklara dig. På vilket sätt är det inte hyckleri att tillåta slaveri men inte griskött? Eller, hycklare kanske är fel ord. Pervers gud är nog mer rättvis beskrivning…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: