Trolljägarna, TV3s variant av ”Cheaters”

Satt och såg (med 20 minuters fördröjning för att slippa reklamterrorn förstås) aschbergarens nya program ”Trolljägarna”. Måste säga att jag gillar programmet. Lite på samma sätt som jag gillar ”Cheaters” i CBS Reality där de konfronterar otrogna människor. Det är en sån härlig känsla av förträfflighet man får. Man kan sitta där framför TVn och gotta sig åt människors dumheter. Det är det som program som Cheaters och Trolljägarna är till för, för att väcka känslor och få folk att titta på reklamen (om man inte har TiVo eller PVR förstås så man enkelt kan slippa den)

Hotar man folk så är det gött och se dem vrida sig på kroken, precis som männen och kvinnorna i Cheaters får göra när tittaren har fått se privatdetektivernas övervakningsvideor om deras smutsiga otrohet som kränker och sårar partnern.  Det är skönt att känna medlidande med offren. Det är så skönt att sitta och peka finger och hata lite snällt så där… (tips: gå till twitter och #trolljägarna för att se fler som är som jag, med den skillnade att de inte ens skäms för sin dubbelmoral utan skriver sina innerligt hatfyllda tweets avsedda att kränka och stigmatisera med sina egna namn, i den mån de inte är påhittade)

Jag kommer garanterat att spela in programmet nästa vecka också.

Dock förstår jag inte varför de döpt programmet ”troll” -jägare. Är de så obildade att de inte vet vad ett ”troll” i internetsammanhang är?

Annonser

2 svar to “Trolljägarna, TV3s variant av ”Cheaters””

  1. pappasvenpappasven Says:

    Aprilskämt?

  2. Magnus Says:

    Var det på ”gammelmedia” du tittade? Nu tror jag nog du drog en lite väl stor växel igen. Man kan inte såväl ha som äta kakan om man inte handlar hos gammelaffärerna och är gammelfolk 😉 …


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: