”Betala 100 000 annars!”

Nu ska svenska kyrkan ”certifieras” i homo, bi, trans och queer-livstil. Som bekant har man med politiska utpressningsmetoder tvingat svenska kyrkan att acceptera någonting som går emot deras värderingar. Staten och HBTQ-lobbyn har alltså tvingat in sig i kyrkan och tolkat om deras tro åt dem. Någonting man aktar sig jävligt noga med att göra när det kommer till andra religioner. Det är nämligen skillnad på religion och religion. Vissa är mer värda än andra, och en religion är än mest värd av alla. För försöker man behandla den religionen på samma sätt som kristendom så vet man att upplopp och terror väntar.

Certifieringen står naturligtvis skatteförsörjda RFSL för. Men (med våld) intvingade pengar räcker inte för dem, nu ska de ha betalt av kyrkan också för att ”certifiera” dem. De tar betalt för hur många anställda det finns. En kyrka som har 25st anställda ska avtvingas 100 000 kronor för att bli godkända av staten och HBTQ-lobbyn.

Naturligtvis ska staten  inte tvinga in värderingar i religioner, lika lite som religioner ska tvinga in sina värderingar i det normala samhället. Jag har sagt det förut och säger det igen:

En religion i allmänhet, och de tre stora monoteistiska i synnerhet, kan tolkas precis hur som helst av vem som helst och ändå få särbehandlas som hobbyn religion. Sålunda finns det inget som hindrar HBTQ-rörelsen att hitta på en egen variant av kristendom och islam. Men istället ska HBTQ-are tvingas in med kofot i samfund som inte (frivilligt) vill ha med dem att göra. Certifieringen är ”frivillig” vad jag förstår. Frivillig i mening att staten gör som exakt det Gud och säger: ”Du har fri vilja, men gör du inte som jag säger så får du ta konsekvenserna”

Annonser

Ett svar to “”Betala 100 000 annars!””

  1. Lotta Says:

    Helt sant. Skevheter o dubbelmoral sker överallt idag. Sverige håller på att förvandlas till en enda sörja där inget vet vad dom är längre eller var dom har sin tillhörighet eller kultur. Ändå skriks det om kulturdagar men var är vår tro o kultur. Snart borta i ett mixmax


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: