Den islamska medmänskligheten.

Satt igår och tittade på flyktingstatistik. Nu är ju statistik alltid lite besvärligt då man kan vinkla den som man vill och man förstår inte allt om man inte är utbildad statistiker (vilket fenomenalt få är av oss alla som slänger oss med statistik är, inte minst på vänsterkanten), men om nån läsare anser att jag tänker fel är denne välkommen att argumentera emot.

Beslöt mig för att titta på hur de rikaste muslimska länderna, ni vet såna där länder där fredens och barmhärtighetens religion har makten, hanterar flyktingar och hur medmänskliga de är mot ens ”bröder och systrar”.

Då pratar jag inte om ”rika” muslimska länder utan jag talar om perverst rika muslimska länder. Det är inte många och fakta är att det är just muslimska länder de flesta flyktingar flyr ifrån (och det faktum att muslimska länder generellt är så fattiga) så jag fick naturligtvis plocka bort de allra flesta muslimska länder. Men en handfull larvigt rika länder som man tycker borde värna om sina trosbröder när de har det jobbigt hittade jag. Dessa länder är ju snabba med att fördöma väst för sk ”islamofobi” och att man inte är snälla mot deras muslimska bröder. Ett land som Malaysia t.ex. med 29 miljoner invånare tar emot nästan lika många som Sverige med sina knappa 9 miljoner invånare.

Minst lika intressant och notera är att dessa äckligt rika länder låter FN stå för kostnaden för flyktingarna (gulmarkerat) istället för att ta av sina enorma rikedomar för att hjälpa muslimska bröder och systrar. Och då är inte ens UNWRA inräknad. Ni vet, Palestinernas privata hjälporganisation bekostad av resten av världen (har inte kollat, men misstänker starkt att muslimska bröder och systrar i de rika muslimska länderna inte ens bidrar med en bråkdel av pengarna, än mindre ger de ”statslösa” människorna medborgerliga eller mänskliga rättigheter i respektive land, sånt ska ju bara ickemuslimska länder ge menar dessa medmänskliga muslimer som tror på profeten)

2014-04-08 15-09-33

Annonser

2 svar to “Den islamska medmänskligheten.”

  1. Varg i Veum Says:

    Nåja, nu är ju inte Nigeria ”perverst” rikt (även om de i dagarna passerat Sydafrika i BNP)

  2. Magnus Says:

    Nu verkar det ju som att man kan läsa i den statistiken jag läste att Sverige är det enda land som ”tar emot flyktingar” (betalar för dom) och att de andra länderna ”inte tar emot flyktingar” (inte betalar för dom). Men det är ju bara ett urklipp.

    Sedan kan man ju säga att de länder i redovisad statistik, (vissa i alla fall, andra vet jag inte), som inte betalar för flyktingar även är stora missbrukare av arbetskraftsinvandring, och behandlar importerad arbetskraft illa…

    Det är ju även intressant att se hela bladet eftersom antalet folk som lever i flyktingliknande förhållanden 11 107 742 samt antalet flyktingar som bekostas av FN 7 962 549 med Sverige som mottagare av 92 872 flyktingar lämnar lite spännande information obesvarad…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: