Lite muslimskt hat..

Muslimen uppmanar sina muslimska vänner sprida vidare hans näthat. Jamendåså, då gör jag det. Grabben tog bort sitt hatfyllda FB-konto illa kvickt när kuffars synliggjorde hans religion.

2014-04-09_22-29-53

 

Läs resten på Exponerat, särskilt då kommentarerna från anhängare till ”fredens religion”

Annonser

4 svar to “Lite muslimskt hat..”

 1. Peter L Says:

  I en av kommentarerna sägs att det inte är den som förnedrar som är föraktlig utan den som låter sig förnedras. Jag tror mycket av våra motsättningar bottnar i denna fundamentala skillnad i synen på skuld. Det vi kallar hyfs och god uppfostran kallar de svaghet som i sin tur är en av de mest skamliga egenskaper man tydligen kan ha. Varför i guds namn försöka få så fullständigt väsensskilda uppfattningar att dela land? Deras syn på mänskliga relationer bygger på en aggressiv dominerande grundsyn, medans vår bygger på ett försiktigt uppbyggande av ömsesidigt förtroende.

 2. Peter L Says:

  Låt mig spinna vidare på konsekvenserna av det synsätt som visas i den kommentaren. Att se offret som föraktligt legitimerar allt utövande av våld och förtryck. Plötsligt är mobbaren hjälte som visar styrka och den mobbade föraktlig i sin svaghet. Alla former av det vi kallar fegt och orent spel blir till smarthet och beundras. Hela fundamentet för samhällsbygget, tillit, faller. De får ett samhälle som bygger på att försvara sin position i hierarkin, handla ”hedervärt”, och om möjligt klättra genom att trampa på andra, väldigt likt de strukturer och mönster som ses inom den organiserade brottsligheten. Ansvaret för våldtäkten ligger med detta synsätt på kvinnan, hon skulle inte låtit sig våldtas och skammen vilar lika tung på familjen som inte kunnat styra upp kvinnan och beskydda henne.

  Rånoffret lät sig rånas, den misshandlade är att förakta eftersom han inte kunde försvara sig. Häri ligger nog orsaken till att dessa muslimska invandrargäng endast anfaller i grupp, de törs inte ta risken av att förlora en jämbördig strid. Samma resonemang förklarar psykologin bakom gruppvåldtäkter. De utförs i första hand för att förnedra flickan och därmed hennes familj och i andra hand för att vinna respekt bland sina vänner.

  Hela detta synsätt strider så fullständigt mot allt det vi håller för gott och hedervärt, deras moral är i våra ögon ytterligt motbjudande. Intressant är att samma moral och tankesätt genomsyrar den ekonomiska eliten för närvarande, den som förlorar pengar är dum och förtjänar inte bättre. Den som inte läser eller förstår det finstilta får skylla sig själv. Ett mycket primitivt tänkande och resultatet blir misstänksamhet och stagnation inte ett effektivt byggande av strukturer och näringsliv. Dessa muslimer, antingen flydde de ifrån sina hemländer då de förlorat i kampen om dominans eller, sökte de sig hit för att utnyttja vår ”svaghet”, dvs. det vi kallar ett civiliserat beteende.

  Det är min absoluta övertygelse att vår kultur är oerhört överlägsen deras och att vi i en framtid även kommer kunna tygla den brutalkapitalism som nu hemsöker världsekonomin, både i stort och smått. Vägen dit är mycket lång och med säkerhet ingår inte massinvandring av människor av så främmande kulturer som den muslimska och andra hedersbaserade livsmönster.

 3. Varg i Veum Says:

  Hoppas du inte tar illa upp men jag styckesindelade din långa text så den blir lättare att läsa. Du har en intressant analys som tål att funderas på. Jag är också övertygad om att kulturen som finns här och som har uppstått i den kontext som råder här är överlägsen de främmande. Kulturer är olika och präglas av betingelserna som råder lokalt.

  Därför blir det bisarrt när man med den sk ”multikulturella” föreställningen försöker tvinga främmande kulturer och människor anpassa sig till t.ex. kulturer som utvecklats i öknar och de speciella mönster och strukturer som råder och har rått i de områderna. Jag skulle vilja påsåt att kulturen i MENA har klanen och dess bevarande som utgångspunkt. Det har varit liknande utgångspunkter för kulturen här också, men med den skillnaden att utvecklingen gått framåt i väst.

  Det har funnits (evolutionärt) rationella skäl till att utveckla och bevara stamkultur, men kulturer är till sin natur föränderliga och anpassar sig till de nya betingelser som uppstår. Men jag tror att kulturer ändras naturligt, inte genom sociala teoretiska experiment så som vi påtvingas idag.

  Man kan tvista om orsakerna till att kulturerna i MENA fastnat i utvecklingen, kanske är det västs ”imperalism” kanske är det islams generella oförmåga att utvecklas (den tanken är inte färdigtänkt hos mig då samma slags strukturer finns även hos kristna i MENA) men fakta kvarstår: kulturerna är i jämförelse outvecklade och därmed, enligt mig, skadliga att tillåtas hämma västs utveckling i och med det sociala artificiella experimentet som föreställningen om ”multikultur” innebär.

  Det finns många som ”ostraffat” får sprida sin kulturrasism mot den västerländska kulturen i allmänhet och den anglosaxiska i synnerhet, så jag vet att jag inte är den enda ”kulturrasisten” skillnaden är att jag inte låtsas inte ha åsikter jag inte har för att det är opprotunt i det samhällsklimat som experimentet skapat.

 4. Lite muslimskt fint hat igen.. | Varg i Veum Says:

  […] Varg i Veum on Lite muslimskt hat.. […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: