Kom ihåg: Islamsk lag har inget med islam att göra…

Irak har då lidit i decennier under en galen diktator. Sen kom USA och skulle bomba in lite demokrati i dem. Sen blev de fria och själva forma sin framtid. Vad är det första de gör då? Jo, inför perversa pedofillagar från 600-talet.

Borde inte mänskligheten ha lärt sig att man kan inte tvinga på demokrati på folk som inte vill ha den? Demokrati är någonting som man förtjänar genom att kämpa för den. Den börjar inte existera för att man kastar pärlor till svin. Har inte en kultur självmant utvecklats nämnvärt på 1400 år, varför tror man att man kan bomba in vett i kulturen?

Men vi ska komma ihåg att sharia, ”det finns ju jättemånga varianter av sharia bla..bla.. bla..” inte har någonting med religionen islam (”det finns ju jättemånga islam bla…bla…bla..) att göra. Lika lite som muslimer som säger att de våldtar och hugger huvuden av folk för att islams gud och profet gillar det, har med religionen islam att göra!

Annonser

5 svar to “Kom ihåg: Islamsk lag har inget med islam att göra…”

 1. matswestholm Says:

  tycker det är uppenbart att det är själva religionen islam som är problemet. Alla religioner är mer eller mindre problematiska men islam är en ständig källa till konflikter och förtryck.

 2. Varg i Veum Says:

  Ja, nåt konstigt med islam är det. Förvisso är alla tre monoteistiska religionerna närmast obegripliga för anhängarna (så de måste hitta på egna tolkningar av vad de tror att deras gudar menade egentligen) men i modern tid är det islam som är problemet eftersom den till största delen är outvecklad. Har inte hängt med sin tid alls.

  Det är sant att det finns många muslimer som tolkat bort det sjuka i religionen så att den passar modernare tider, men andelen som inte gjort det är enorm.

 3. Sigvard Von Tratt Says:

  lslam är inget annat än ondska och förtryck. Via indoktrinering i moskeérna blir sökare och jagsvaga personer totalt hjärntvättade, och jag tycker man måste se islam som en sinnessjuk ideologi och inte en religion. Jag är kristen men accepterar ex. katoliker eller buddister och detta för att dom inte vill döda mig. Ganska enkelt!!

 4. Varg i Veum Says:

  Jag håller inte med dig Sigvard. Jag anser inte att Islam varken är värre eller bättre än kristendom i, båda bygger på samma slags värderinger (judendomen) anhängarna däremot skiljer sig ganska mycket. Islam är en idé precis som nazism är en idé. Många vill förbjuda islam för att den också har fascistoida värderingar. Men fakta är att ”de flesta” muslimer har valt att inte bry sig om de fascistoida grunderna i Islam. De ”tolkar” bort dem och låtsas som om de inte existerar för att kunna jämka ihop föreställningarna med omgivningen. Detta är någonting gott.
  Jag tror inte på att förbjuda tankar.

  Däremot vill jag ha en ändring på hur samhället betraktar och behandlar dem. Låt folk tänka vilka tankar de vill, men det finns ingenting som säger att andra (samhället) måste ”respektera” dem. Vi måste få en syn på dessa tre religioner som innebär att de inte särbehandlas som idag. Samhället bör betrakta religioner och deras utövare på samma sätt som fanklubbar av olika slag. Religioner ska inte ha någon större helighet än Justin Biebers fanklubb, för att uttrycka det enkelt och lättförståeligt för alla som inte förstår vad jag menar.

  När samhället kommit därhän så kommer fanatiker inom religionen finna mindre syre. För det ÄR islams bokstavstroende fanatiker som är ett problem för alla andra idag.

 5. Sigvard Von Tratt Says:

  Visst finns det fler ”religioner” som begått fasansfulla dåd, bla inkvisitionen som är en skamfläck för katolicismen/protestantismen.. Men som protestant kristen anser jag att kristendomen slutat med vansinnet för längesen. Det speciella med islam är att den ideologin inte gått framåt ett enda dugg. Det är krav på sharialagar och shariadomstolar. Se bara på hur islams följare beter sig i Syrien, Nigeria och Sudan. Nu menar jag naturligtvis inte att alla muslimer är galningar eller islamister. Men varför hörs inga protester från den grupp muslimer som INTE är extremister som sprider sig som ett virus och se bara på Afrika som håller på att bli kolloniserat av islam, och inte moderat islam utan den ondskefulla och blodtörstiga versionen som inkluderar Al-Qaida, Boku Haram och Al-Shaabab. Det är ett mycket otäckt scenario.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: