Vad är skillnaden mellan vita nazister och ett invandrargäng som våldtar?

Intelligensmässigt och mentalt ingen större skillnad. Hade dessa nazister varit judar så hade de varit med i Sternligan, hade de varit araber hade de varit islamister. Så modiga och mogna är dessa individer.

Satt och såg på Uppdrag granskning och såg nån fet sak stå och låtsas vara som sin idol i talarstolen. Han pratade om ”barbari” så fragdan yrde. Men grabben verkar inte fatta att sån där spelad hysteri redan är gjort, att försöka plagiera det blir bara patetiskt. Hur i hela fridens namn kan någon ta en sån hysteriker på allvar? Om dessa individer är den vita rasens framtid, då är den vita rasen illa ute.

Den här ”mobiliseringen” som det pratas om går ut på samma sak som deras jämlikar i Al-qaida är ute efter, att sprida skräck. Samma trams som en känd galen islamist i London, Anjem Choudary håller på med. De tycks tro att om man gör lite random attacker på invandrare a´la Mangs eller lasermannen så ska de bli så rädda att de inte kommer hit. Nazisters låga intellekt kan inte tänka längre än så. Om dessa individer är den vita rasens framtid, då är den vita rasen illa ute. Då förtjänar vitheten att dö ut.

Näh, i mina ögon är inte nazister mer värda än AFA och RF. Same, same…

Annonser

6 svar to “Vad är skillnaden mellan vita nazister och ett invandrargäng som våldtar?”

 1. Universalgeni Says:

  Vad är skillnaden mellan ”Varg i Veum” och en total jävla idiot med noll koll? (Ingen.)

 2. Peter L Says:

  Man kan fundera mycket på hur vansinnet kunnat nå dessa nivåer. Jag kommer ständigt tillbaka till att vår intelligentia inte tagit sitt ansvar att moderera debatten och låta alla parter komma till tals. Med moderera menar jag att delta i debatten och visa konsekvenserna av de olika ytterligheterna och ställa upp rimliga motbilder. Detta gäller alla former av vansinnigheter, fundamentalistiska religioner, politiska ytterlighetsgrupper som inte tar ansvar för konsekvenserna av sina trossatser, uppviglare och lögnare inom media, oansvariga politiker som använder och skapar motsättningar i samhället i egna syften. I dagens samhälle verkar sans, sanning och intellektuell hederlighet vara helt underordnat den för dagen rådande agendan. Pressens olika drev är en skam för den bildade klassen, hur i h-e kan vår intelligentia tillåta denna primitiva fördumning att få fortgå utan någon egentlig debatt? Damerna och herrarna på våra kvällstidningars kulturredaktioner är fullt jämförbara med Adolf H i sina brister på ansvar för vad de för till torgs. Att ett program som nättrollen kan sändas är fullkomligt otroligt, en av media hyllad mobbning av enskilda, otroligt! Att det i denna mylla frodas extrema ytterlighetsrörelser är inte förvånande, snarare ska vi vara tacksamma för att inte mer blod spillts. Utan en sansad, ärlig debatt med respekt för alla deltagare är dock framtiden nattsvart för det Svenska samhällets framtid.

 3. Pica pica Says:

  Inte förvånande egentligen med våra PK-politiker och -media att det dyker upp sådana avarter både på höger och vänsterkanten.

  Att den lille gräsroten tycker och tänker själv har blivit nedsablat och vi har mer eller mindre blivit beordrade vad vi ska tänka utan att ha blivit tillfrågade. Politikerna har fått storhetsvansinne och tror att de sitter där de sitter i eviga tider och fattar beslut utan att fråga folket som de skulle ha representerat. Ingen får, utan repressalier, uttrycka en annan åsikt. Vi har fått en skrämmande censurering i vårt land. Trolljägarna är ännu ett exempel på att förtrycka och hota de som släpper ut ångan via nätet.

  Vem stal vår yttrandefrihet?

 4. Varg i Veum Says:

  Peter L. jag känner mig träffad. Jag vet att jag bidrar till förfallet i debatten. Men de vettiga kritiker som faktiskt kommer med relevanta argument och som kopplar bort irrationella känslor får tyvärr inte mycket gehör. De blir betraktade som ”nazister” och ”rasister” i alla fall av de som påstår sig vara antirasister och som säger att det är fel att klumpa ihop folk. Självinsikt eller självkritik tycks inte existera, allt handlar bara om irrationella känslor för dem. ”hat” -sidor som Avpixlat skulle inte existera om Sverige hade haft sunda människor på maktens sida som debatterade.

  Det känns som meningslöst att då ens försöka. Jag har nån naiv förhoppning om att genom att härma vänsterdebattörers nivå så synliggör jag tramset. Kanske fungerar det, kanske inte, men jag har kul medan jag håller på. Inte särskilt moget, det erkännes.

 5. Varg i Veum Says:

  Hörru geniet, det är vi idioter med noll koll som noterar och påpekar bristerna i logiken.

 6. Sigge von Tratt Says:

  Det finns olika sorters hat. Precis som det finns olika sorters kärlek. En kommunist som hatar ser jag som mycket farligare än en nazist som hatar. Dessa två ideologier har skördat offer räknat i miljoner och de verkar ha en slags dragningskraft på vissa individer, när de återvänder ungefär var 20:e år.

  Baader-Meinhof gjorde på sitt sätt. Combat 18 gjorde på sitt vis. Skillnaden? En kommunist/ maoist/stalinist kan röra sig i samhället på ett helt annat sätt än nazisten. Kommunismen är så att säga accepterad i samhället, något man inte kan säga om nazismen, men är det inte just det som är det farliga?

  Det har inte att göra med hur många offer som en ism har krävt, utan hur den accepteras i samhället. Tänk om det varit tvärtom, att nationalsocialsmen var den ideologi som sakta men säkert började accepteras? En slags Tredje Riket redux?
  Efter 30, 40-talet och WWII så kommer aldrig nazismen att accepteras i samhället…..det är totalt kört. Eller?

  Nazismen kan ses mer som ordspråket säger – Den dansade en sommar. Så vad vi måste hålla ögonen på, det är just ubersocialismen, kommunismen och alla andra ismer inom den sfären. En nazist ser man nästan direkt vad det är för en individ men kommunisten han kan röra sig obehindrat och skulle det uppstå misstänksamhet så drar han sig bara tillbaka.

  Jag kan säga så här, om man fick leka med tanken lite, och fick frågan – Vem vill du ha som middagsgäst? Adolf Hitler eller Josef Stalin?

  Betänk att Lars Ohly grät då muren föll. Men inte av glädje!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: