Konspirationsteori? om EU-maktens vurm för massinvandring…

Tjeckiens förra president Vaclav Klaus beskriver massinvandringen som ”vapen”.

Tankarna låter intressanta då jag länge funderat över vad poängen är med ”folkutbytet” är. Att det inte handlar om sk ”medmänsklighet” är väl ganska uteslutet med tanke på vad de främmande hamnar i för situation och vilka problem massinvandringen skapar för de som är etablerade här? Eller kanske är man beredd att offra lite för att nå sina mål?

Att EUs ultimata mål är att bli en federation torde vara allmänt känt vid det här laget. Vaclav spekulerar i att invandringen av främmande element är ett medel att lösa upp nationalstaterna så att den efterlängtade federationen kan bildas officiellt. Nu vet jag inte om kulturmarxismens normupplösningsagenda är involverad eller om det bara är en ”lycklig” slump men båda fungerar i praktiken om man vill upplösa nationalstater och kulturer.

Låter förvisso lite väl långsökt, för nog för att jag anser att politiken som förs är ointelligent, men så jävla dumma kan inte ens EUs maktsfär vara? När man väl har öppnat pandoras box går den inte att stänga igen – annat än med ren och skär diktatur.

Vlad Tepes

Originalartikeln

Annonser

4 svar to “Konspirationsteori? om EU-maktens vurm för massinvandring…”

 1. Pica pica Says:

  Makt och pengar klär inte alla! Många EU-kommissionärer har hemsökts av hybris och vill ha mer. EU har förvandlats från en fredsbevarande handelsunion till en snabbväxande cancersvulst. I det ingår ett bortraderandet av varje medlemslands nationella särart för att stärka sin egen makt.

  Det finns flera som spekulerar i att massinvandringen är ett led i detta. Men farligt, farligt. Jag tänker på länder som (t ex Australien) som importerat nya arter av djur för att hålla nere vissa skadeinsekter och dessa nya arter har förökat sig och blivit ett värre hot än det de ville minimera/få bort.

  Om EU-politikerna inte passar sig kan det bli ett fruktansvärt bakslag.

 2. Sigge Says:

  Jag blir ta mig f*n mörkrädd.

 3. Martin Says:

  Läs gärna om roms historia. Under tidig och mitten republiken var statens fundament den självägande bonden som ryckte in som soldat när så behövdes. Men allteftersom tiden gick förlorade fler och fler av den här klassen sin jord, ofta för att de inte kunde ta hand om jorden då de var ute i krig under långa perioder. Krig som gynnade överklassen som köpte eller konfiskerade jorden. Överklassen brukade jorden med importerade slavar. Och statens tidigare ryggrad blev förvisad till att äta bröd som staten delade ut och sedemera att vara egendomslösa legionärer som tjänade tjugo år.

  Just den här avvecklingen av en inhemsk medelklass och ersättningen med importerade slavar påminner litet grann om massinvandringen. Även om dynamiken säkert blir helt annorlunda nu. Lyssna gärna på Dan Carlins podcasts om den romerska republiken och Grachusbröderna och andra reformatorer ofelbarligen mördades av överklassen. Till sist blev det ett envälde istället som i mångt och mycket försökte ta tag i folkets klagomål på överklassen. Men med tiden så blev folket mindre och mindre viktigt och militären (som egentligen varken var överklass eller folk) blev viktigare och viktigare som maktbas. Jämför Septimus severus råd till sina söner: ”Enrich your soldiers and scorn all other men”.

  Nåja, bara en historisk association.

 4. pappasvenpappasven Says:

  Javisst måste det finnas en agenda….att skapa en stor underklass och en ganska liten men rik och bestämmande överklass….sedan kan man skicka allmosor till valfolket……


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: