Varför du ska rösta i EU-valet

Valet till EU-parlamentet, inte till EU-kommissionen (regeringen) märk väl, känns med rätta mer eller mindre meningslöst. EU ångar målmedvetet mot en federation och du har ingen reell makt att förändra det med att inte rösta. Därför ska du rösta på det som makten hatar mest. Idag är de som hatas mest sk ”högerextrema” partier. Du röstar in dem in i parlamentet som endast har makten att säga bu eller bä åt EU-kommissionens olika påhitt. Det är kommissionen som bestämmer vilka lagar och regler parlamentet ska rösta om men dit får du inte välja någon! så därför kommer inte eventuella ”nazister” att kunna få som de vill (ni vet det där med gaskamrar o allt vad nu en massa vänstertomtar föreställer sig att de vill i slutändan förvivetallavadsomhändepå30talet ) men du ger den kraftfullaste signal du kan åt vad du anser om EU. En signal som smäller oändligt mycket högre än att inte rösta alls.

Vore det inte bra om det kom in folk till parlamentet som inte går med på vilket skit som helst? Att ogilla EU och inte rösta är inte så smart, det ger makten ännu mer makt. Ta och utnyttja den lilla makt du har fortfarande.

Annonser
Publicerat i Politik. 4 Comments »

4 svar to “Varför du ska rösta i EU-valet”

 1. Erik Says:

  SD har lagt sig platt för media och samarbetar med expo och hyllar våldsvänstern. Att rösta på dem säger att SDs svek är ok, vilket det inte är. Mycket bättre att låta bli att rösta och därmed inte bidra till att legitimera skurkarna i Bryssel.

 2. Varg i Veum Says:

  Naturligtvis kan man göra som du, men SD kommer aldrig att bli accepterade av sjuklövern och media, det är det som är deras styrka vill jag påstå.

 3. Pica pica Says:

  Jag kan inte begripa hur man i moderna länder kan gå med på EU:s organisation. Att medlemsländerna som bekostar denna mastodont inte har något inflytande över vilka som sitter i kommissionen?

  Jag kommer att gå och rösta och hoppas att utfallet i EU-valet ger så många kritiker så vi får en omröstning om att gå ur EU. Risken är dock att även kritikerna blir så bländade av att sitta i Bryssel att de säljer sig själva…..

 4. Varg i Veum Says:

  Anledningen till att man går med har att göra med att det är bra för makten. Det som råkar vara bra för den lilla människan är smulorna som faller ner när makten och kapitalet tagit sitt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: