Hur man håller den svenska relativa fattigdomen och utanförskapet levande.

Utanförskap är någonting ingen vill ha. Utanförskap är någonting dåligt. Till och med relativ fattigdom är någonting dåligt har vi fått höra. När man är relativt fattig blir man frustrerad sägs det. Då börjar man kasta sten på brandkår och ambulanser för att visa sin frustration.

Man ”får” inga jobb säger man. Det är den superenkla förklaringen till att upplopp organiserade av anarkistiska kommunister uppkommer, har vi fått höra såna som påstår sig bry sig om folk i utanförskap. Det är de sk ”socioekonomiska orsakerna” som är orsakerna.

Vad gör då våra älskade ledare för att motverka att människor hamnar i detta socioekonomiska utanförskap som får dem att revoltera?

Jo, det ska jag tala om för dig.

De lassar in mer folk till den relativa fattigdomen och utanförskapet med sin massinvandringspolitik.

Är det klokt?

 

 

Annonser

Ett svar to “Hur man håller den svenska relativa fattigdomen och utanförskapet levande.”

  1. Pica pica Says:

    Det är dags att 7-klövern konstaterar att deras ”goda” inställning till jordens alla människor som vill komma till Sverige får göra det inte fungerar. De har helt enkelt misslyckat med att integrera alla dessa invandrare. Sen kan man spekulera över varför Sverige har misslyckats. De har t ex misslyckats kapitalt med att lära dem svenska språket. De har särbehandlat dem och upplåtit en ”gräddfil” där dessa nya svenskar har fått ”extra allt” långt utöver vad vanliga innevånare får. Det har aldrig ställts några motkrav eller begärts att de nya svenskarna ska ha samma ansvar för sin framgång som vanliga svenskar.

    Tittade på UG och Husby-kravallerna och förstår ingenting. Ingen kan inbilla mig att svensk polis är hårdare än polisen i de länder de kommer ifrån. Dessutom är Husby en av landets mest polistäta områden. Fråga oss norrlänningar som snart inte vet hur en polis ser ut. Ändå så gnäller de. Skrämmer mig också när man hör notan efter kravallerna (som alla skattebetalare i Sverige får stå för) att endast en åtalats och då en 26-åring med långt brottsregister redan före kravallerna.

    Samtidigt förstår man att de som bor i Husby känner sig otrygga – men samtidigt är det deras ungdomar som ställer till det. Tryck litet mer på eget ansvar för sina gärningar.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: