Sverigedemokraternas ”33 punkter”

Expressen har samlat ihop ”SDs 33 punkter” i invandringsfrågan. Själv håller jag med många av dem. Ta såna självklara saker som att kontrollera att invandrare från länder där hälsokontroller av fattiga inte finns inte bär på smittsamma sjukdomar. Eller den märkliga föreställningen att asylsökande som får av skattebetalaran dyrt bekostat boende inte behöver städa själva.  Vad handlar det om?

Med tanke på den sociala terrorrturism som med allra största säkerhet förekommer (konstigt vore annars) så är DNA och fingeravtryck av alla asylsökande fullt naturligt. Hur kan jag vara säker på att terrorister o liknande kommer till sverige och vilar upp sig på skattebetalarnas bekostnad? Naturligtvis vet jag lika lite om det som svenska myndigheter. Men som sagt, om det inte förekommer så är det mycket märkligt. Svenska myndigheter vet inte ens hur många som ljuger sig in i landet. Helt enkelt av den anledningen att det är migrationsverket som ska bevisa motsatsen, men det kan de ju inte göra eftersom i princip inga resurser tilldelas till detta.

En annan självklar sak är naturligtvis att tillfälliga uppehållstillstånd är det som ska gälla i första hand. Det här med att asylsökanden får styra svensk bostadspolitik är också någonting som är helt uppåt väggarna. Att de får flytta dit de vill och därmed skapa problem för staden är klart fel.

Men det finns saker som jag inte håller med om också. T.ex. detta med att burkor och niqaber som går omkring som spöken ska förbjudas. Min åsikt är att alla får tro vad de vill och leva efter det. Däremot finns ingen skyldighet för samhället eller omgivningen att ta hänsyn till såna bisarra yttringar av folks psyken. Inte med mindre att varenda personlig frivillig yttring av ens ”personlighet” accepteras överallt (finns ju många som anser att hakkorset är en viktig del av deras personliga val). Huruvida slöja o liknande är ”frivilligt” ställer jag mig tveksam till.

Lika lite som jag tror att folk bantar eller på annat sätt mår dåligt över sitt utseende gör det frivilligt. Det är normer och påbud av strukturer inom islam, eller snarare deras föreställningar om dem, som ”tvingar” dem att spöka ut sig. Så nån större ”frivillighet” handlar det inte om. Det finns inget annat än deras bisarra (finns det inte nån diagnos för sånt?)  föreställningar som tvingar dem att spöka ut sig, och särskilt vid tillfällen de inte är välkomna. Idag finns det många som mår dåligt att se denna manifestering av en totalitär ideologi. (om nån inte förstår vad jag menar med jämförelsen så svarar jag gärna)

Moskeér går inte att förbjuda. Sverige skulle drabbas av terror så det stod härliga till. Många extrema muslimer skulle springa omkring och vara, om möjligt, än mer kränkta än vad de är idag. Så det är mer eller mindre meningslöst att försöka med att förbjuda sånt. Däremot ska naturligtvis religion behandlas som den hobbysysselsättning det är. När religion inte är så skitnödigt längre kan man låta dem bygga var de vill, enligt gängse byggnormer naturligtvis. De måste inte se ut som i arabien t.ex. Jag tror att den dära allah skiter fullständigt i hur de ser ut, bara hans undersåtar dyrkar guden in absurdum.

Att utvisa hela familjen om någon snattar (om det nu inte är sedvanlig propaganda från expressens sida) är inte heller särskilt lyckad idé. Även om utvisning av kriminella och socialturister inte är fel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: