Ge Edward Snowden asyl i Sverige NU!

Sverige är ju [MENA-]berömt för att ge asyl till folk som hotas av stater, släktingar och religionen Islam. Sverige ger asyl åt folk som brytit mot hemlandets lagar eller folk vars släktingar eller kriminella är arga på dem. Till och med åt kriminella som inte utvisas för att hemlandets fängelser inte är som svenska! Dessa personer har allt som oftast inte gjort någonting för mänskligheten så som Snowden gjort när han avslöjade att ”konspirationsteorierna” inte var de fantasier svenska makthavare hävdat eller låtsats som att det regnat.

Vi har ju ett annat känt fall, den föredetta juden Mordechai Wanunu som avslöjade det alla sk ”konspirationsteoretiker” redan visste: att Israel utvecklat kärnvapen. Även den människorättskämpen vägrade Sveriges makthavare asyl trots att han begärde det. Och då kom han ändå från MENA!? Sveriges rasistiska invandringspolitik rimmar illa med dess floskler om ”allas lika värde” (vi får inte glömma ”värdet” svenska makthavare (läs fredde reinfeldtarn) satt på Julian Assange, han är så mycket ”värd” att han måste söka asyl från Sverige) Verkar som människor som faktiskt gjort någonting betydelsefullt för mänskligheten rutinmässigt förvägras samma asyl som en del asylturister som uppenbart ljuger i Sverige. Det är svårt att hitta några som är lika förföljda av staten som dessa tre.

Nä, era pinsamma hycklare, skicka regeringsplanet till Moskva imorgon och ta hem Edward Snowden, han är lika mycket svensk som alla andra här i världen! Ja, faktiskt!? Trots att han INTE är från MENA och trots att han har vit hud.

Jag undrar vad den svenska rasistiska asylpolitiken beror på? Handlar det om att dessa tre är vithyade och därmed anses mer intelligenta än de sedvanliga asylanterna? Att de därför ”borde vetat bättre” än några analfabeter från Somalia? Att de därmed ”ställt till det för sig”?

Människors ”lika värde” jojo…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: