Sandviken är beviset på att flykting- och anhöriginvandring är en enorm vinst!

Bigitta Olsson, hon är en minister i regeringen som propagerar för massinvandring, hyllar rapporten som äntligen efter många om och men bevisar hur fenomenalt lönsam dagens form av invandring är. Sandviken tjänar en halvmiljard – varje år! på flyktinginvandrarna och deras anhöriga! Wow, det kunde man inte tro. Vi ”främlingsfientliga” har haft fel hela tiden. De goda människorna har känt rätt med sina känslor!

Fattar ni vilka enorma vinster som döljer sig i alla företag? Alla företag har i alla tider räknat fel. De förbenade stollarna har inte uteslutit kostnader som inte passar när de räknat fram resultatet. Kostnader som visar på att det kostar att driva företag. Fattar ni hur mycket skatteintäkter samhället har förlorat för att företagen räknat med kostnader när de räknat ur vinsterna? Jag tycker att regeringen ska kräva in skatt retroaktivt de senaste 500 åren eller så.

Annonser

3 svar to “Sandviken är beviset på att flykting- och anhöriginvandring är en enorm vinst!”

  1. Magnus Says:

    Det är ju rimligt, de flesta svenska företag är ju 500 år eller mer, Men utan den invandring vi hade då hade nog inte mucket gruvnäring bedrivits, inte mycket malm förädlats o.s.v. Men de företag som är mer än 150 år är ju lätträknade…

  2. Magnus Says:

    Visst har vi brutit malm och förädlat den längre än så, med invandrare som chefer. Visst har vi byggt våra kyrkor med invandrare arbetskraft och projektledare. Visst har vi utbildat våra ledare och chefer på utländska universitet. Visst har vi insett de internationella inflytandets fördelar och varit mästare på att utnyttja integration som tillgång. Men det var ett tag sedan nu. Nu satsar vi på en komplicerad modell av extern tillväxt som inte kommer ge utdelning i närmaste laget, kanske för att vi kan, kanske för att vi behöver, men så värst effektiv de närmaste åren är den inte. Och ingen kan svara på varför. Förlustaffär är det kanske inte på lång sikt, men de flesta småföretagare fick ha en hel del is i magen om de skulle växa på detta sätt…

  3. Varg i Veum Says:

    Jag tror knappast någon är emot invandring till Sverige. I alla fall har jag i mina ”främlingsfientliga” kretsar aldrig stött på någon, inte ens SD är emot det, så det här pratet om att det alltid funnits invandrare känns lite meningslöst. Vad är poängen med det egentligen?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: