Storbritannien har tröttnat på den multikulturella slavhandeln

Storbritannien har börjat åtgärda illagala invandrarproblemet. Såpass kraftfullt att erbjudandena om svartjobb minskat till nära noll. Vet nu inte exakt varför, men tippar på att man slutat se genom fingrarna med inhemska slavägare som anställer dessa illegala invandrare. Det är nämligen dessa giriga människor som lurar hit fattiga människor och håller den svarta kriminella marknaden levande. Det är naturligtvis dessa individer och företag som staten ska straffa tills de känner att det inte är lönsamt att hålla på med denna slavhandel och anställa folk lagligt istället.

Singh i artikeln följde människohandlarnas råd att förstöra sitt pass så att det skulle bli svårare att utvisa honom. Men det funkar inte längre i Storbritannien tydligen. Istället får de bo i zigenarliknande läger där de kan tills de kan utvisas. Detta tycker Singh inte är så trevligt kan man konstatera. Om han bara haft sitt pass så hade han kunnat resa hem till familjen direkt, säger han.

Annonser
Publicerat i invandring. 3 Comments »

3 svar to “Storbritannien har tröttnat på den multikulturella slavhandeln”

 1. Olli Rein Says:

  Helt rätt vargen, de som har tillgång till slavar, kan alltid få dem sysselsatta mot någon form av betalning, vilken mestadels hamnar i slavägarens fickor.

 2. Pica pica Says:

  Vi ska inte tro att detta inte förekommer i Sverige. Jag menar svart arbetskraft till svältlöner och ofta är ”företagaren” inte svensk. Har själv hört hur människor kommit hit med fagra löften om jobb i fina restauranger. De får jobba 7 dagar i veckan till skitlöner i sunkiga barer.

  Det vore dags att göra realistiska filmer för information om hur arbetsmarknaden ser ut i Sverige för att inte lura hit människor på falska premisser. Tala om för dem att de behöver ha utbildning i ett yrke och vara villiga/förmögna att snabbt lära sig vårt språk. Annars är det nog större chans för dem i deras hemländer.

 3. Varg i Veum Says:

  Visst vore en reklamkampanj i hemländerna motiverad. men som sagt man kommer inte någonstans innan dessa företagare förstår att det kostar att anställa folk svart. Om det nu ens existerar några repressalier mot dessa företagare så är det uppenbarligen någonting de räknar med att de ska klara av och ändå behålla vinsterna de gör på att anställa folk till slavlöner.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: