Överbetalada vänsterbloggare upprörda över brist på politisk skolning

Häromsistens krossade Zlatan normens föreställningar om sitt slagträ ”Zlatan” när denne lät meddela att han inte brydde sig om EU-valet och att han inte var intresserad. Detta väckte ont blod hos diverse proffstyckare på vänsterkanten. De blev chockade över att Zlatan, och andra fotbollsprofiler, inte hade skolats i rätt attityd. Kanske är de rent av upprörda över att svenska fotbollslandslaget inte har en politisk kommisarie som åker med truppen? Proffstyckarna kräver att Zlatan ska dansa efter deras politiska pipa. Den konstruerade propagandistiska upprördheten är stor, trots att de mycket väl sen länge vet att Zlatan deklarerat att han är kapitalt ointresserad av politik. Förmodligen efter överdjävulskt tjat kände sig Zlatan tvungen att säga något i förhoppningen att sport(?)journalister på aftonbladet skulle ställa frågor om det som Zlatan faktiskt håller på med, istället för att bli ett propagandaargument.

Kanske anser de att han är skyldig det eftersom vänstern använt honom som slagträ i propagandan. Vem minns inte Mona Sahlin och hennes pinsamma strategi i debatter där hon istället för att prata sakfrågor sprang omkring och frågade folk: ”Är inte Zlatan svensk” i varannan mening.

Titta in hos Aftonbladets web-TV och lyssna när snillen spekulerar. Notera hur de sen hånar svensk fotboll som ”straff”. (Hamrén och Sundhage har också vägrat att bli propagandaverktyg, bl.a. annat genom att inte göra som journalisterna velat och fördöma Zlatans oerhörda fräckhet)

Annonser

2 svar to “Överbetalada vänsterbloggare upprörda över brist på politisk skolning”

  1. Pica pica Says:

    Ja, vänstermupparna har använt Zlatan som affischnamn så de tycker väl att de ”äger” honom. De är också kända för att inte acceptera avvikande meningar s k tolerans för andras åsikter.

    Det blir lätt så när man är så full av sin egen godhet….

  2. occidentfaust Says:

    Det bästa för Zlatan vore om han sa att han röstade på Sverigedemokraterna. Efter det skulle han aldrig bli tillfrågad om politik igen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: