Måste man utrota muslimer?

Jag valde den provokativa kvällstidningsrubriken för jag vet hur förutsägbara alla halalhippies är 🙂

Det finns faktiskt några som mer eller mindre på allvar tror att förbud av en religion skulle minska problemen vi har med den. Det finns säkert några med störd verklighetsuppfattning som tror att nån variant av ”den slutgiltiga lösningen” skulle fungera eller genomföras. Dessa ytterst få individer är de som normen försöker få till att gälla alla som inte älskar och hyllar islamsk mångkultur.

Naturligtvis löser inte våld eller hat någonting, det förvärrar bara saker (bara o titta på vad som står i Svenska FN-förbundets rapport som publiceras i dagarna)

Vad är då lösningen?

Det är väldigt enkelt: Sluta betrakta muslimer som en homogen grupp! Jag vänder nu mig naturligtvis till såna som påstår sig vara antirasister och en del högljudda muslimer i svensk debatt, inte deras motsvarigheter. Helt enkelt för att det är de som har makten att sätta agendan. Jag tillhör inte de som anser att alla muslimer är likadana. Jag anser att muslimer och islam kan fungera som vilken annan religion som helst i Sverige – om nu Sveriges antirasister lärde sig att se på islam som vilken religion som helst.

Alla muslimer är inte fanatiker – faktiskt. Om en bokstavstroende fanatiker inte får som den vill så betyder det inte att alla muslimer hatas och utsätts för sk ”islamofobi” – faktiskt!. Att det blivit så bisarrt att alla muslimer klumpas ihop med de mest galna har naturligtvis att göra med den koloniala skulden som vissa irrationella individer, med alldeles för stor [medie] makt, har. De är livrädda att förlora denna makt över narrativet (och därmed sin egen misstänker jag)

Tack vare dessa ”irrationalister” så har väst fått ett samhälle där de galna kan styra och ställa som de vill. De har buntat ihop fullt normala människor med människor som dessa som de kallar muslimer:

 

Annonser

3 svar to “Måste man utrota muslimer?”

 1. Erik Says:

  Jag klumpar dock ihop alla muslimer.

  Antingen är de mer eller mindre religiösa och anser det viktigt att följa många märkliga regler i vardagslivet men detta är nog en tämligen liten andel. Det stora problemet är att alla de ”vanliga” muslimerna aldrig står upp emot sina extremister. När någon kommer sättande med boken så hukas det, den vanlige muslimen står aldrig upp och ber extremisten att stoppa upp den där boken där solen aldrig lyser. De vågar inte för de vet att det är livsfarligt att på något vis framstå som ”otroende”.

  Därför är ”vanliga” muslimer också en tydlig del av problemet.

 2. Varg i Veum Says:

  Jag anser inte att den normale muslimen (en sån som anser att hans muslimskhet är hans ensak och inte försöker trycka den i trynet på folk) har mer ansvar för för islamister än vi har för nazister. Den sansade muslimen har lika lite (eller mycket, beroende på hur man ser det) ansvar för galna muslimer som väst har för Breivik eller Bush.

  Men däremot alla tomtar som anser att det finns ”islamofobi” bakom varje hörn och som springer omkring och jämför sig med judarna på 30-talet[sic!] har ansvar för sina kompisar islamisterna. Islamisterna är deras fotsoldater. De ska naturligtvis lösgöra sig från dem om de vill att nån ska börja lyssna på dem. Men gör de det så har de lite svårare att hävda att de är offer.

 3. Anton Says:

  Jag förstår inte det här inlägget. Muslimer har inte i den här västvärlden att göra PUNKT.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: