Blackwater vs Isil eller stridande islamistdrägg i allmänhet, vad är skillnaden?

Att hela folket inte stod bakom att att göra Syrien till en krigszon för muslimska legosoldater torde väl få förneka idag, även om propagandan lät förmedla att ”det syriska folket gör uppror”.

Nu när islamistiska galningar hittat på nya namn på sig själva och börjat mörda oskyldiga i industriell skala  i Irak också (tack vare att de irakiska soldaterna lade benen på ryggen när det krävdes att de skulle göra annat än att flasha omkring i coola uniformer och amerikanska vapen) så är det dags att börja ifrågasätta deras helighet hos stora delar av den islamska världen och diverse proffstyckare på vänsterkanten här i Sverige som ser på dessa galna människor som ”en reaktion” på nån föreställning om den koloniala skulden..

Personligen respekterar jag legoknektarna i [Föredetta] ]Blackwater mer än insekterna i dessa muslimska rörelser då de åtminstone inte hycklar. De gör sitt jobb för pengar och hycklar inte om det. De muslimska legosoldaterna låtsas slåss för att ”befria” människor men deras motiv är precis lika mycket ”pengar” som för Blackwaters soldater. Deras pengar heter religion bara.

Annonser

Ett svar to “Blackwater vs Isil eller stridande islamistdrägg i allmänhet, vad är skillnaden?”

  1. Pica pica Says:

    Precis vad jag har upptäckt med freden och toleransens religion. Islam används som en ursäkt (eller maskering) för att skaffa sig själv makt, anseende och världsliga tillgångar. Händer också inom andra religioner. Det är nästan så att jag drar en parallell till PK-folk i Sverige. De framhäver sig själva och blir så fina och goda genom att vurma för ökad invandring.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: