Feministiskt initiativ, gammelmedias nya gunstlingar som slipper obehagliga frågor

Jag är skeptisk till extrema Fi´s plötsliga uppdykande i opinionsmätningarna. Varför började gammelmedia så unisont att hylla dem helt plötsligt? Varför pressades de inte om de uppenbara stolligheterna i deras manifest? Varför krävs inte svar på hur de tänker finansiera sin vision om avskaffandet av gränskontroller t.ex.? De hävdar visserligen att de vill ”tillsätta en utredning” men någon vision om hur de logiskt tänkt sig Sverige, som det enda landet i världen, som öppnar sina gränser för allt och alla bör de ju ha.

Man kan inte ta en helt vild fantasi och tro att den ska kunna realiseras utan att ha några förankringspunkter i verkligheten. Det är att fördumma politiken ännu mer.

Annonser

Ett svar to “Feministiskt initiativ, gammelmedias nya gunstlingar som slipper obehagliga frågor”

  1. Pica pica Says:

    Snart upp till bevis för Gudrun i Almedalen. Hon struntade i/fick respit av media inför EU-valet men nu har hon lovat att presentera F!:s budget. Det ska bli intressant att höra var hon ska ta pengarna ifrån till sina stolle-löften. Media kommer säkert att pressa henne på budgeten. Hon kandiderar trots allt till Sveriges riksdag och väljarna vill säkert veta.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: