Burkaförbud på allmän plats är inte fel enligt EU.

Jag har förvisso lite åsikter mot att folk inte får klä sig som de vill. Men jag är glad att EU visar sig vara sk ”islamofobiskt” (som socialister och extremistiska muslimer skulle uttrycka det) Ett förbud måste tydligen klargöras då det västerländska samhället inte kan hantera just muslimska extremister (mycket tack vare våldskapitalet som finns i Islam) på ett intelligent sätt.

Min åsikt är att även  muslimska fanatiska extremister ska få klä sig som de religiösa fascister och människohatare de är. Men de får naturligtvis ta konsekvenserna av sitt fria val, precis som alla andra människor (såtillvida samhället betraktar dem som vuxna människor som kan tänka själva? det finns faktiskt många bevis på att samhället i väst ser denna sortens muslimer som efterblivna, eller som små barn. Inte helt fel analys enligt mitt sätt att se, de beter ju sig som såna)

Vill inte företag anställa stollarna pga sitt fria val så har de ju ställt sig utanför samhället och ska naturligtvis inte försörjas av andras beslagtagna pengar via bidrag heller. Denna väldigt enkla och pragmatiska syn tycks inte fungera i ett PK-drabbat samhälle som delar upp vuxna människor i grupperna vuxna och barn beroende på vilken religion de tillhör. Då är ett förbud logiskt. Tragiskt, men logiskt.

Men å andra sidan finns det inget som hindrar dylika människor att använda sitt fria val att söka asyl i Saudiarabien, Yemen, Förenade Arabemiraten, Kuwait (som bevisligen har råd och motiv att behandla muslimska flyktingar som vänstern i Sverige vill, men som väljer använda stora delar av sitt kapital till att stödja terrorister) Pakistan, Afghanistan, Iran, Malaysia eller det nybildade kalifatet som deras  idoler skapat i muhammeds och allahs anda nere i MENA.

Men javisstja, det funkar ju inte, där styr ju islam. Och såna länder går ju inte att fly till annat än som tillfälliga flyktingar försörjda av världssamfundet (inte mottagarländerna – märk väl!) i väntan på att få plats hos människohandlarnas karavaner till ickemuslimska länder. Det viktiga för muslimska flyktingar tycks vara att hamna just i ickemuslimska länder. Inte så konstigt när man tänker efter, men naturligtvis ska inte mottagarländerna behöva assimileras till unkna medeltida värderingar och kultur  bara för det.

Har inte satt mig in i dokumenten, men handlar inte detta förbud egentligen om att inte ens folk som kallar sig muslimer ska få maskera sig på allmän plats snarare än om att förbjuda ”1,5 miljarder” muslimer (jo det brukar heta så när mer eller mindre verklighetsfrånvända extremister hos muslimerna och proffstyckare på vänsterkanten anser sig företräda) att ”utöva sin tro”?

Annonser

2 svar to “Burkaförbud på allmän plats är inte fel enligt EU.”

 1. Pica pica Says:

  Jag har sett unga kvinnor på t ex universitet i England strida för att få gå i niqab eller burka ”av personlig övertygelse”. Tyvärr törs ingen säga att vi betraktar dem som efterblivna barn. De kanske skullle behöva höra detta för att överväga sitt val av klädsel.

  Jag tror att Frankrike har ca 5 miljoner muslimer. Av dem är det bara något hundratal som vill bära niqab och burka.
  Detta lilla antal säger en hel del. Tror att förhållandet skulle visa sig vara liknande i Sverige.

  Förbudet gäller att dölja sitt ansikte i Frankrike, inte minst en säkerhetsfråga. Inom vissa yrkesområden direkt olämpligt t ex inom vården eller med små barn som ännu inte har ett muntligt språk.

  Vad som ofta händer när islams seder och bruk är på tapeten så är den en mycket liten klick som ska driva igenom sedvänjor som kolliderar med våra lagar och seder. Dessa få borde behandlas som de efterblivna barn de är och inte ta plats på agendan där viktigare saker bör tas upp.

 2. Varg i Veum Says:

  Ja, jag har länge förundrats över det faktum att bara för att mer eller mindre efterblivna fanatiker är muslimer så får de – av de ”goda” människorna, såna där som kallar sig bl.a. ”antirasister”, representera alla muslimer. dvs att om fanatiker inte får som de vill så är det sk ”islamofobi”. Tänk om Westboro church (God hates fags-rörelsen), Livets ord, Guds barn eller varför inte alla TV-predikanter i USA? där varje form av kritik av deras idiotier möttes av liknande hyllningar om ”fobi” från vänstermuppar? Nä, det vore ju att inte hyckla när det handlar om religionen islam.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: