Den vita heterosexuella mannen provocerar…

Det här med vissa människors hudfärg och kön tycks väcka många känslor hos en del OCIS-personer, men även hos väldigt CISiga vita personer på vänsterkanten (som jag misstänker mer masturberar sin koloniala skuld än menar allvar med självspäkningen eller är intresserade av det de tror de menar med ”rättvisa”) Det är nästan lite Rock´n´Roll, lite rebell att vara vit heterosexuell man idag. Få är idag så avskydda av de som besitter makten över åsikterna som alla ska ha, och dess svans, dvs de som de facto står för normen i Sverige 🙂

Ständigt refererar dessa, vad ska vi kalla dem? ”Nyrasister”? till en hudfärg och kön och generaliserar på ett sätt som bara finner sin like hos KuKluxKlan och liknande rörelser. De menar att just vita heterosexuella män kan man generalisera om på ett sätt som man inte kan generalisera om svarta, svartblåa, bruna, gula eller någon annan hudfärg som inte är vit. Man tycks, faktiskt på fullt allvar, vara helt omedveten om problematiken.

Denna sortens människor sitter dagarna i ända och letar i Bonniers uppslagsböcker om alla oförrätter vita medelålders heterosexuella män har gjort i historien.  (Sen att  den teoretiska konstruktionen ”vita heterosexuella män” är en nykommunistisk konstruktion ursprungligen  från 30-talet då det vänsterideologiska nästet Frankfurtskolan uppstod,  låter jag för att inte hamna på en sidogata bli att poängtera)

Jag uppvisar ju mycket sk ”islamofobi” och får ibland höra att jag ”bara tar upp de negativa sakerna” med Islam och fundamentalistiska muslimer. Detta får man då höra från denna sortens människor? Varför?

Är ordet ”Nyrasister” så bisarrt som det låter? Jag anser inte det. Just dessa personer har hittat på helt nya betydelser till det gamla välkända ordet ”rasism” Som försvar för detta har de att ”ords betydelse förändras med tiden”. Enligt den logiken så är inte ordet ”Nyrasist” på någonting sätt kontroversiellt att använda på dylika personer. De har mer eller mindre endast skiftat fokus. Hatet, själva grundidén med rasism finns alldeles uppenbart hos dem. De vill kanske inte att vita heterosexuella män ska dricka ur egna fontäner och ha egna toaletter men människosynen står inte de gamla sydafrikanerna långt ifrån.

Man kan svårligen förklara besattheten av hudfärg och kön hos såna som påstår sig vara ”antirasister” (i alla fall de som vi ser i debatten) på annat sätt. Om man ska komma med en konspirationsteoretisk variant så kan ju deras märkligt ologiska inställning vara fullt medveten, och logisk, faktiskt. Då enligt hypotesen att de vill att ättlingarna till den onde vite heterosexuelle mannen ska få känna på hur det är att själv vara ”neger”? ”Så att de lär sig” typ…

Annonser

2 svar to “Den vita heterosexuella mannen provocerar…”

  1. Pica pica Says:

    Nu tror jag att Vargen tillskriver dessa högljudda vänstermuppar som i mitt tänkande endast är efterföljare, inte ledare. I sin iver att bli uppmärksammade för att ha den ”rätta” åsikten har de gjort en spin på 360 grader. Under snurrandet har de trasslat in sig så inget de har att säga är logiskt, Frågan är om de vet själva?

  2. Erik Says:

    Vi islamofober är ju grundliga med att beskriva muslimernas ständiga tillkortakommanden och vi försöker vara tydliga.

    Varför beskriver islamofilerna aldrig islams framgångar?

    De använder bara ord som tolerera, acceptera och andra undfallande uttryck istället för att lyfta fram något positivt med islam. Det finns ju ändå 1 500 000 000 stycken så någonstans borde de väl ha gjort något bra.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: