Projektion var det ja…

Här har vi då en sk ”antirasist” som går på gatan med sina fördomar om raser. En nyrasist.

Projektion för den som undrar…

Annonser

3 svar to “Projektion var det ja…”

 1. Pica pica Says:

  Hur många arabiska tjejer har blivit överfallna och gängvåldtagna av svenska vita killar det senaste året? Hur många svenska tjejer har blivit överfallna och gängvåldtagna av araber det senaste året?

  Om man visar siffrorna på ovanstående frågor så skulle Nabila känna sig mycket tryggare i Sverige.

 2. Varg i Veum Says:

  Som jag har förstått det så är det bara ”fördomar” om en vit tjej blir nervös av att möta ett gäng, från vissa områden i världen, killar där vittnen inte finns. Om hon sen skulle ha mage att säga det hon känner högt så kommer ju de så förutsägbara hatepiteten haglande som ett brev på posten. Men tydligen är det ok, i det samhälle som Sverige blivit, för denna kvinna att spy ur sig rasistiska fördomar som skulle få vilken rasist som helst att dregla av avundsjuka, för hon är ju en brun ”kropp” (enligt sig själv värt att notera) hon är lite speciell på grund av sin ”kropp”. När man har en brun ”kropp” så är man tydligen lite finare än vanligt folk och kan iklä sig kejsarens kläder utan att skämmas.

  Det finns inget annat ord än hycklare för människor som hon. Hycklare är svåra att respektera, att ta på allvar, av uppenbara orsaker, helt enkelt för att en sån människa är falsk. Vad mer försöker en sån människa lura i folk om sig själv?

 3. Argus Says:

  Född och uppvuxen i ett klansamhälle, väl medveten om vad hennes landsmän utsatt svenska flickor för och helt införstådd hur ”bröder” skulle hämnas en motsvarande attack på en av de sina så är jag inte förvånad över hennes reaktion.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: