Vänsterns intelligentia uttalar sig…

Är någon förvånad?

Annonser
Publicerat i fåntratt. 2 Comments »

2 svar to “Vänsterns intelligentia uttalar sig…”

 1. Pica pica Says:

  Petterssons skriver om storbråket på asylboendet i Sollefteå där de ensamkommande tydligen blivit för många får mig att fundera över ”rasismen”. Det stora kriget om platsen och pengarna i Sverige kommer inte att stå mellan ursvenskarna och invandrarna utan mellan olika invandrargrupper. Invandrarna är inte en homogen grupp utan tenderar att bli fler och fler varje dag. Ullenhag har inte strävat efter att integrera dem i Sverige utan vill tvinga etniska svenskar att välkomna mångfalden och anpassa sig. Vi har gjort vårt bästa och snurrat oss fördärvade i försöken att vara alla till lags. De har ju så många olika önskemål beroende på varifrån de kommer.

  Varje ”kultur” vill naturligtvis att deras nya land ska se dem först. Det räcker inte att gå före värdlandets befolkning, de ska gå före alla andra kulturer som ska bo här. Tyvärr är många nysvenskar inte lika flata som oss. De ser till sin egen kultur först och när andra inkräktar försvarar de sig. Kanske de är lite rasistiska också?

 2. Varg i Veum Says:

  Visst är de ”rasistiska”

  Min fasta övertygelse att alla människor är mer eller mindre ”rasistiska” att det blivit så uppförstorat här i Sverige och andra västländer är tack vare vänstern som ”problematiserat” detta som i grunden är någonting naturligt, om man ser det socialpsykologiskt. Däremot blundar de hårt för all rasism som inte är utfört av vithyade (ja, faktiskt, på den nivån är svensk debatt!) därför kan man få intrycket av att det bara är vithyade som är rasister.

  Jag menar nu inte att det finns någonting naturligt i att hata en annan människa bara för att hon har oturen att födas in i en kultur (kultur är också en hudfärg enligt nyrasisterna) som inte är i majoritet, utan jag menar att människor ser alltid till sin egen grupp först, det är inget specifikt för ”rasister” men de riktiga rasisterna är mer våldsamma och handlar därefter. T.ex. fundamentalistiska muslimer är ”rasister” i betydelsen religionsrasister (som sagt så kan man lika gärna använda ordet på religion likväl som kultur, det är fånigt, men vi måste tydligen prata vänsterpöbelns språk då logik verkar vara ett förbjudet tankeverktyg där)

  (Men det vänstern kallar ”hat” betyder inte hat i egentlig bemärkelse, de anser inte att bara de som hatar i den mening normala människor anser vara hat hatar utan det är så att alla som är emot multikulturen och dess negativa sidor är ”hatare” så när någon noterar att när jag skriver ”hat” så menar jag i samma fåniga bemärkelse som vänsterstollar)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: