Det industriella kränkthetskomplexet

Rashid Musa, en för många känd fundamentalistiskt lagd muslim (jämfört med de flesta muslimer) har blivit kränkt av Ivar Arpi´s påstående om honom. Sålunda anmäler han Svenska Dagbladet och Ivar Arpi.

Här har vi då EN av närmare 1,5 MILJARDER muslimer som är kränkt. Notera hur han i sin text försöker få det till att alla muslimer är därmed kränkta. Detta är modus operandi hos mer eller mindre fundamentalistiska muslimer som är tongivande i svensk debatt. Som av makten sanktionerats att representera alla muslimer. De tror sig representera alla muslimer istället för den försvinnande lilla minoritet de är.

Varför?2014-07-09_22-06-16

Annonser

Ett svar to “Det industriella kränkthetskomplexet”

  1. Pica pica Says:

    Rashid Musa gör som de flesta andra islamister, utnämner sig själv som språkröret som talar för alla muslimer. Går man bakåt i historien så har det hänt förut – ofta. T o m Muhammed utnämnde sig själv till den siste profeten. Den nye kalifen i IS är också självutnämnd. Han riktar nu in sig på Turkiet (Jihad Watch) och förväntar sig att Erdogan lyder och underordnar sig liksom så småningom hela världen.

    Kan bara konstatera att det inte rör sig om några demokratiska metoder när de får nya ledare. Kanske tror de sig slippa ta konsekvenserna för sitt handlande om de talar för alla istället för att uttrycka sin egen åsikt?

    Min exmuslimska är ”heligt” förbannad på de nattskjorteklädda, glesskäggade unga män som hoppar på henne på sta’n för att hon är fel klädd.

    Som om de inte hade nog med problem i sina hemländer (som de flyr ifrån) för att komma hit (där de törs) och tala om för andra vad de får och inte får säga. Rashid Musa m fl är inte trovärdiga så länge som de inte vågar säga samma sak, göra anmälningar mot egna ledare i sin kultur.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: