Vänsterhyckleri hos nyrasisten

Kawa Zolfagary är en känd nyrasist på vänsterkanten. Han ojar sig på sociastsajten ”Politism” över att många synliggjort den uppenbara rasismen som finns i vänsterprojekt som ”Rummet” där man använder hudfärgen  som avgörande faktor. I det rummet är man, som de själva kallar det ”rasifierad”, dvs pga att man inte har vit hud så är man förtryckt per automatik, alla vita förtrycker dessa ”rasifierade”. Tänk så enkelt det är….

Hyckleriet är uppenbart. Här gnäller han på dem som har mage att ifrågasätta hans och hans likars nyrasism genom att oja sig över att de som inte är önskvärda ”tvingar” sig in. Undrar om han menar att de ”tvingar sig in” på samma sätt som kvinnor tvingar sig in på mansdominerade yrken? Menar han på samma sätt som HBTQ-rörelsen tvingar sig in i kyrkor? Menar han på samma sätt som när slöjor och andra religiösa tvingar sig in ställen där deras unkna värderingar inte är välkomna? Menar han på samma sätt som när ”invandrare” tvingar sig in på nattklubbar?

Nä, det menar han naturligtvis inte eftersom hans ideologi har ensamrätten på att göra skillnad på folk och folk. Visst, han döljer sig bakom floskler som ”maktanalys” och ”den svaga” men likväl så gör han skillnad på folk och folk. Han skapar ett ”vi och dom” precis lika mycket som KKK. Nyrasismen som såna som han står för är precis lika mycket rasism, bara att de, tydligen helt omedvetet, omdefinierat betydelsen, därav prefixet ”ny”. De skulle naturligtvis inte själva erkänna att de är de rasister de uppenbarligen är. Det vore ju att erkänna att man hycklar.

Apropå ”Rummet” läs denna chatten där de ”rasifierade” sitter och övertygar varandra om hur ”rasifierade” de är.

Annonser

Ett svar to “Vänsterhyckleri hos nyrasisten”

  1. halvgrek Says:

    Otroligt att sånna här dårar kan göra karriär på allt sånt här i dagens sverige


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: