Hamas vägrar ansluta sig till organisation som utreder krigsbrott

I klippet nedan har vi en intressant diskussion om Gaza där det diskuteras huruvida Hamas gör skäl för sitt namn (Hides Among Mosques And Schools) Lyssna till kvinnan, tydligen en fd PLO som idag påstår sig arbeta för mänskliga rättigheter (inte bara sk ”palestinska” rättigheter tydligen) när hon försöker vifta bort det faktum att Hamas lagrar sina missiler i skolor.

En annan sak som framkommer är att Palestina vägrar att gå med i ICC, en organisation som utreder krigsbrott. Hamasvänliga kvinnan och snubben från ”humans rights watch” menar på att det inte alls beror på att Palestina är rädd för att själva bli utredda och därmed skulle mycket av den israelfientliga propagandan om hur endast Israel bryter mot krigslagar förminskas. Tydligen är det så, enligt dessa två israelfientliga personerna att det är USA och väst som tvingar palestinierna att inte gå med. USA har, enligt dessa två figurer då, hotat med att inte ge palestina socialbidrag… Hamas är tydligen rädda för USA och väst…

Rädda för USA minsann…? Varför USA nu skulle tillåta att Hamas håller på med terror, som ju är grundorsaken till att civila där Hamas gömmer sig och skjuter iväg raketer ifrån bombas från första början, är en fråga som de inte kan svara på.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: