Det var visst någonting man inte fick säga i det här jävla landet…

De flesta som aktivt följer debatten känner nog till Roger Sahlström. En ibland oborstad kritiker av normen. Han hade ett arbete som fotograf för tidningen ”Rocknytt”. Nån sedvanlig kommunist, om inte öppet så mentalt, står inte ut med att människor inte fogar sig efter normen och har således kontaktat Rocknytt och berättat vilken vidrig människa denna Roger är enligt honom. Rocknyttredaktionen gör då så som normen kräver och ger Roger sparken för att han har en åsikt som inte passar makten. (Uppdatering, tog bort namnet på personen som jag trodde avslöjade detta, han förmedlade bara visst någons text)

 

Twittervänstern brukar skoja om uttrycket ”… men det får man inte säga i det här jävla landet” Man menar på att det får man visst eftersom Sverige är den bästa och medmänskligaste av alla demokratier. Må vara att i lagen kanske det inte finns något åsiktsförtryck, men då har man inte räknat med makten som twittervänstern, alla vänsterns proffstyckare i tidningar, radio och TV, för att inte tala om dess journalistiska svans, har över åsiktsklimatet. Det är tack vare denna makt som Roger, och andra för övrigt, fått sparken för sin åsikt, inte för sina handlingar.

Annonser

2 svar to “Det var visst någonting man inte fick säga i det här jävla landet…”

  1. Pica pica Says:

    Man ställer sig frågande om vad ledningen för Rocknytt är för några? Vad har Sahlström gjort ”fel” i sitt jobb? Skjutit fel med kameran?

  2. Varg i Veum Says:

    Han har naturligtvis inte gjort något fel, jobbet skötte han precis lika bra som någon annan. Felet var att kommunister och annat löst folk inte tycker att han ska föra fram sina åsikter.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: