Hamas vill ha fred!

Skulle vara intressant och veta hur gammelmedia verifierar att denna skola, som tydligen inte blivit varnad av någon anledning, inte var ett Hamasfäste? Notera gärna hur den gode förmodligen svenske priviligierade vithetsnormande journalisten som i förbigående nämner att UNWRA återigen har hittat ett av Hamas alla vapenlager i en FN-skola i förhoppningen att Israel inte ska bomba den. UNWRA har noll koll på vad Hamas gör och inte gör, så jag vet inte om kritik från dem är särskilt mycket värt.

I artikeln förklarar gammelmedia varför Hamas inte vill ha fred, varför de föredrar att deras folk dör i lagom mängd:

Talesmän för Hamas uppger att de inte kommer att sluta strida innan ”deras folk kan leva i fred”.

Visst låter det heroiskt och fint? Uppfylls du inte av en massa allehanda känslor för det palestinska folket (och baaarnen)  och Hamas som kämpar för deras frihet från ockupanterna. Känner du inte att du vill börja gråta över alla barn som dör när Israel helt omotiverat anfaller Gaza ”oproportioneligt”? (forfarande väntar jag förresten att någon, vem som helst egentligen då palestinofilerna uppenbarligen har svårt att svara, på frågan vad som är ”proportionerligt” svar på Hamasraketer)

Vad gammelmedia medvetet väljer att INTE säga, eftersom det stör narrativet naturligtvis, är att den fred som Hamas så hett sägs efterlängta bara kan uppnås först när Israel inte existerar längre. Det enda sättet att få stopp på krigen som Hamas skapar är att utrota israel. Svårare än så är inte problematiken faktiskt. Så hur mycket fred vill de ha? Jag vet många som vill ha fred i världen men som inte tror att den kommer förrän religionen islam är utrotat. såatteh…

Annonser

Ett svar to “Hamas vill ha fred!”

  1. Pica pica Says:

    Ja, de har ju krävt ”öppna gränser” både mot Egypten och Israel och att ev gränsvakter skulle vara palestinier. I egyptiska tidningar och TV-program skrattade man sig fördärvad åt detta. Dessutom ska de ha Jerusalem som sin huvudstad.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: