Antirasismen strikes igen…

”Antirasistiska” snillen spekulerar igen. Den här gången handlar det om hur rasistiskt trädgårdsskötsel är i ett radioprogram.

Doktor Pitcher (ja han påstås faktiskt vara en ”dr”) låter berätta för den okunniga vita massan om hur det hänger ihop.

”Dr Pitcher säger att ”krisen i den vita identiteten i multikulturella Storbritannien” betyder att människor känner det omöjligt att uttrycka sin syn i rädsla för att bli kalla rasister. Så [de vita] uttrycker sin rasidentitet via andra vägar, som att prata om trädgårdsskötsel”

I samma program poppar en annan antirasist upp som en maskros ur jorden och menar på att denna ”dr” Pincher har rätt. Hon är en fd professor(!) i ”kulturella studier” Hon klämmer ur sig detta:

”Jag kommer ihåg i slutet av 80-talet och början av 90-talet när rhododendron ansågs vara ett enormt problem, och folk pratade om att gå ut på rhododendronslakt. Det var en tid då ”paki-bashing” (dvs att slå ner pakistaner) var vanligt”

Det är den här sortens tankemiljö man får när man röstar på vänstern. Människor sitter och diskuterar detta på samma samma sätt som nazister helt otvunget satt och diskuterade om hur man skulle utrota judar.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: