Den enkla lösninten på Israelproblemet

Eftersom jag borde vara president för hela världen har jag naturligtvis kommit fram till lösningen på Israelproblemet. För Israel är ett problem som FN skapade. Men Israel är nu ett faktum och kan och ska inte förintas. Oavsett om det är ”judar” eller ”sionister” varit delaktiga i problemskapandet. Här är de enkla svaren:

 • Arabiska ättlingar ska inte få återvända till det land som Israel besitter.
 • Israel tömmer västbanken på de bosättningar som tillkommit efter 1967 som en akt av god vilja. De galna judarna som bor där och tror att nån jävla gud har gett nån slags rätt till land är Israels problem, inte arabernas.
 • FN ansvarar för att palestinierna sköter sig. Det ska inte längre vara israel som gör det. FN bevakar gränserna och garanterar att Israel inte blir anfallet av galna muslimer. FN ansvarar för att galna muslimska terrorister åker fast eller åtminstone inte kan skada Israel  (de kommer som inte att försvinna bara för att det blir två stater, men de är tvåstatslösningsförespråkares problem, inte Israels)
 • Araberna lägger ner sitt infantila trams om att de vill tillbaka till gränser (som de förlorade i ett krig) och som de inte ville ha eftersom de trodde att de skulle kunna invadera Israel. Det blir som bara fånigt om förlorare i krig plötsligt ska ha nån slags rätt att kräva tillbaka land som de klantat bort. Hur skulle världskartan se ut då?

Sen återstår det lilla problemet med jerusalem och de irrationella religiösa känslorna som det innebär och som ligger och puttrar i sitt eget fett…. där kan jag inte komma fram till någon annan lösning än att tömma det på folk och atombomba det.

Rösta på mig när världsregeringen bildas.

Annonser
Publicerat i känslor. 1 Comment »

Ett svar to “Den enkla lösninten på Israelproblemet”

 1. Tomén Says:

  En liten variant:

  1. Rita upp en liten fykant på USA-kartan liknande staterna Wyoming och Colorado med samma yta som Israel har idag.
  Det blir ungeför en tiondels Wyoming. Det finns massor med obebyggda områden i USA, en sån liten fykant får säkert plats.

  2. Låt alla israeler flytta dit. Det går säkert bra. Israeler och amerikaner är ju två tummar i samma röv.

  3. Eftersom både judar, kristna och muslimer hävdar rätten till alla gamla minnesmärken i Israel är det väl rättvisast att ingen får dem. Så med salomonisk rättvisa, gör som talibanerna; spräng hela skiten så är det inget att bråka om sen.

  4. Sen kan palestinierna ta över området. Då finns ju inte Israel längre, och araberna kan vara nöjda.
  (Ända tills el, vatten och matleveranser från Israel upphör.)

  5. Den övriga världen kommer sedan att vänta med spänning på att fredens religion ska skapa fred och välstånd i området.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: