Mendå Fredde? Vet du inte vad du håller på med?

Kommer ni ihåg när ekonomer räknat ut hur mycket massinvandringen faktiskt kostar samhället så har massinvandringsförespråkarna avfärdat det med att massinvandring inte alls kostar pengar, tvärtom så tjänar samhället på den form av massinvandring som bedrivs idag. Tänk på all ”ökad export” till Somalia, Syrien och Irak det har blivit sen början av 2000-talet.. Orkar inte googla nu men jag vill minnas att massinvandringen genererade många miljarder extra i export per år för varje 12000 invandrare från MENA. Narrativet har varit att massinvandringen finansierar sig självt, till och med ger ett ”överskott” när en del massinvandringsvänliga som kallar sig ekonomer har räknat på det.

Men det verkar inte bättre än att Fredde, er statsminister, gått och blivit främlingsfientlig xenofob på gamla dar. Nu har han nått sin främlingsfientlighetsgräns. Massinvandring är visst inte bara vinst. Nu påstår han att:

….poängterar att ett ökat flyktingmottagande ytterligare begränsar det redan smala reformutrymmet i statsbudgeten.

Plötsligt erkänner fredde att massinvandring visst kostar! Plötsligt blir det ingen ”ökad export” till länder som Somalia, Syrien, och Irak. Vad har hänt? Vart tog ”vinsterna” vägen? Man skulle ju inte ”ställa kostnader” emot varandra, det var fult juh.. Alla besparingar på välfärden har inte alls haft någonting med massinvandringspolitiken att göra..

Denna sortens människor är alltså vad svenska folket röstat fram?

Annonser

3 svar to “Mendå Fredde? Vet du inte vad du håller på med?”

 1. Pica pica Says:

  Han säger åt oss som ska betala att öppna våra hjärtan (och hem) för människor på flykt! Skit på dig Fredrik Reinfeldt! Du kan inte få amnesti i efterhand efter att behandlat svenska folket som dina dumma undersåtar. Du får själv stå ansvarig för de beslut du fattat över våra huvuden.

  Du har skamligt missbrukat dina väljares förtroende och missuppfattat din roll som statsminister. Du är inte Gud fader själv som du tycks tro. Mest arg är jag över att ni håller på att ta all demokrati ifrån oss och lägger munkavle på det svenska folket. Kör skolan, sjukvården, ja all välfärd i botten och behandlar våra pensionärer som varit med och byggt upp vår världsberömda välfärd behandlas sämre än lort. Fy skäms Fredrik! Som statsminister får du ta ditt ansvar.

 2. Erik Says:

  Varför inte låta samtliga behövande bege sig till Sandviken så är saken löst?

 3. bloggare på icedaniel.se Says:

  Renfeldt har faktiskt varit en katastrof som statsminister.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: