Moderaternas mask faller av?

Man kan ju undra varför Reinfeldt plötsligt låtit masken falla och erkänna att massinvandringen av idag inte alls är den fantastiska vinst för medborgarna, för de som redan är här, invandrare eller inte som maktens propaganda försökt tuta i oss. Varför erkänner han helt plötsligt att massinvandringspolitiken visst tär på välfärden såpass att det handlar om att välja antingen eller? Precis som kritiker hävdat i årtionden. Han säger rakt ut att det inte kommer att bli någon utbyggnad av välfärden för pengarna som du trodde skulle gå till att förbättra för dig, och för svaga som redan finns här, ska användas till att få in flera människor i utanförskap och fattigdom. (Kanske är inte avsikten att folk ska vänja sig vid utanförskap och fattigdom, men det är det klart synliga beviset av förd invandringspolitik)

Det är svårt att blicka in bakom de stängda dörrarna där moderaterna sitter med sin PR-byrå och planerar strategin så att den ser så bra ut som möjligt i media. Kanske inser Fredde Reinfelt att det inte går att dölja längre utan att framstå som en idiot? Kanske de låtit spindoktorerna göra en kalkyl över hur länge det går att lura folk och kommit fram till att gränsen nu är nådd?

Kanske håller han på att förbereda marken för det som måste till för att sveriges makthavare ska kunna putsa sin gloria internationellt med skattebetalarnas pengar?

För fakta är, oavsett hur den rubbar vissa känslohögars världsbild, att om man ska ha massinvandring av den sorten sverige har så måste det ekonomiska systemet förändras i grunden. Det går inte att ha en svensk ekonomi som fördelar resurser rättvist, det går inte att tillåta att facken sätter minimilönerna. Det går inte att längre ha ett ekonomiskt system för dem som bidrar till den, pengarna som tvingas in med våld ska nu delas ut till flera. Kanske är det helt enkelt så att Fredde verkligen tror att det svenska folket är de idioter han beskriver i sin bok ”Det sovande folket” och att det nu är dags för honom att visa sitt rätta ansikte? Kanske har han i och med Sverigedemokraternas framgångar märkt att det inte går att luras längre?

Anna Dahlberg på Expressen blir lite ”främlingsfientlig” och efterlyser planen över hur Moderaterna ska finansiera världens lyxigaste flyktingläger.

Planen kan knappast vara annat än att minska den offentliga sektorn, minska skatten på arbete, minska fackens makt, att bli som USA ekonomiskt helt enkelt. Att ha en svensk modell som vi haft hittills, där skattebetalarna bidrar till ett system som är avsett att sörja för dem som bidrar till den (och ett specifikt antal som inte gör det) fungerar inte med massinvandringspolitik.

Annonser

2 svar to “Moderaternas mask faller av?”

  1. Lennart Andersson Says:

    Vilka som orsakat nuvarande och kommande förhållande i Sverige är inte okänt,,dags låta orsakarna betala?

  2. annacarlbro Says:

    Nu har Reinfeldt gjort det han fått i uppgift att göra. Han skiter i vilka som tar över. Han har säkert löfte om en fin reträttplats. Han var en liten, men inte obetydlig, kugge i det stora projektet att utplåna medelklassen i väst och upplösa nationalstaterna.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: