Varför har Reinfelt slutat hyckla helt plötsligt?

Jahop, nu har Fredde släppt tyglarna helt, han har beslutat sig för att sluta hyckla om massinvandringens enorma kostnader längre. Planerar att tilltvinga sig mer av andras pengar till sånt som mer handlar om att visa för världen hur ”medmänskligt” Sverige är än att bry sig om att hjälpa många människor. Fredde berättade hur han trodde att sverige skulle ses som en ”humanitär stormakt” av andra länders regeringar och folk. En slags megalomani snarare än realism tycks styra Fredrik Reinfelt. Tecken på detta har ju tidigare visat sig i boken ”Knapptryckarkompaniet” och inte minst i hans egen ”Mein Kampf”-variant ”Det sovande folket”

Jag är uppriktigt förvånad över den plötsliga ärligheten. Jag trodde faktiskt att man var beredd att gå i döden för propagandan. Vad har hänt liksom? Märker moderaterna att det inte längre går att ljuga ”trovärdigt” längre om hur fantastiskt det är med den form av massinvandring de står för och går ”all in” och hoppas sno väljare från miljöpartistet och kommunisterna?

Kanske Fredde märkt tryck även inifrån från krafter han inte längre kan kontrollera och svarar med någonting som han vet inte går att angripa eftersom varje form av kritik per automatik i ett land som extrema Sverige blir ”främlingsfientlighet”? Ingen vågar opponera sig av rädsla för att åsiktsmakten trycker en till nazisthörnan, detta vet människor, detta vet Reinfelt.

Annonser

Ett svar to “Varför har Reinfelt slutat hyckla helt plötsligt?”

  1. Argus Says:

    Du som också ”hänger” på Petterssons (?) kanske såg en möjlig teori i en kommentar? Teorin gick ut på följande; Reinfeldt har insett en månad före valen att slaget är förlorat men som den maktspelare han är så välter han spelplanen istället för att ge upp. Med sitt utspel riskerar han att tappa ytterligare väljare och säljer också ut sina mindre allianskollegor allt för att skapa ett strömhopp av socialdemokrater till Sverigedemokraterna. Vad han vill åstadkomma är tre någorlunda stora partier i riksdagen (20 – 30%), SD, M och S. Löfven kommer troligen att vara störst och kommer inte på långa vägar nå majoritet med sina kumpaner utan blir nödgad att vända sig till antingen SD eller M. Då han målat in sig i hörnet har han inget annat val än att bilda en S&M-regering.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: