Den muslimska skulden

Så fort någon antyder att den muslimska gemenskapen, med tanke på de strukturer som råder inom den, har ansvar för vad muslimer i Irak gör idag så blir det ett ramaskri hos de sedvanliga brölarna: muslimer, kroppar som känner sig ”rasifierade”, islamofiler och vänstern. Ni vet de som anser att vithyade människor skulle vara skyldiga till och ska känna skuld för slaveri för hundrafemtio år sen, [strukturell] rasism, imperalism, historisk kristendom och kolonialism.

Annonser

2 svar to “Den muslimska skulden”

  1. Pica pica Says:

    Inte konstigt när vita i västländerna står och säger i TV att vi inte får blanda ihop vad IS gör i Syrien och Irak med islam!?

  2. Varg i Veum Says:

    Jag personligen anser att vita idag är oskyldiga till vad som hänt i historien, eller medskyldiga vad enstaka enskilda rasister gör idag, lika oskyldiga som muhammed-muslim ute kanhars opiumfält är för vad IS och Hamas gör. Jag är bara ute efter att belysa hyckleriet som är så uppenbart att man bara skrattar åt det.

    För fakta är att om det nu finns sk ”strukturer” så finns de inte bara hos vita och västerlänningar, de finns minst lika mycket hos muslimer. Därför är den kulturmarxistiska propagandan så barnslig att man egentligen bara kan småle åt de stackare som likt robotar reciterar andras vanföreställningar utan och förstå vad de pratar om.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: