Den turkiska främlingsfientligheten och flyktinghatet

Turkiet, som är ett ”närliggande” land har ”tagit emot” över en miljon syriska flyktingar. Det innebär att ett stort rikt land med 75 miljoner invånare tagit emot dryga procenten flyktingar i förhållande till sin folkmängd. Vad det rika landet har gjort är att upplåta plättar med mark åt FN att driva flyktingläger på. Inget tal om att alla ska ha egen bostad, få arbete, sjukvård, försörjning, socialbidrag, språkundervisning, betalda resor till hemlandet osv. osv…

Detta är då ett av de länder som en del stolpskott jämför med Sverige när de säger att ”närliggande länder tagit emot många fler än vad sverige gjort” i syftet att försöka skämma fram nån slags infantil skuld när man inte studsar upp och ner av lycka över massinvandringen.

Förutom redan detta ”rasistiska” flyktingmottagande visar det sig att turkarna är minst lika främlingsfientliga som alla andra folk. Fast de tror mer på att vara aktivister och handla istället för att politiskt arbeta för en förändring. Det rapporteras om attacker mot flyktingar och flyktingläger. Flyktingar som genom demonstrationer klagar på förhållandena i lägren. Förhållanden som till största delen beror på brist på pengar som i sin tur beror på att länder som Sverige hellre lägger hundratals miljarder på några få som lyckas ta sig hit istället för att stödja FN på plats.

Men det är naturligtvis ingenting jämfört med de flyktingar som kommer till Sverige och bor på slott, de får ju inte halalmat och busskort juh!

 

Annonser

Ett svar to “Den turkiska främlingsfientligheten och flyktinghatet”

  1. Staffan Anderstig Says:

    Tack för bra argument mot PK folket!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: