Religionsrasister inom islam

Nedan har vi ett gammalt klipp om ett par muslimer som har åsikter om att det finns ett kors i ett bönerum på ett sjukhus. Jag tycker att klippet illustrerar på ett ganska bra sätt hur sverige behandlar fanatiker (i islam alltså, andra fanatiker göre sig naturligtvis icke besvär) Vad denna muslim i realiteten ägnar sig åt är rasism, religiös rasism. Naturligtvis ska ingen som helst hänsyn tas till dessa fanatiker. Vill de inte be där så är det deras problem om det finns kors eller davidsstjärnor, inte sjukhusets eller samhällets.

Anledningen till att man ens lyssnar på dylika galningar är att man har patologisk fobi mot att bli anklagade för sk ”islamofobi”. Man klumpar således ihop alla muslimer med dessa fanatiker. Så länge man tar dessa fanatiker på allvar så ska man jävlart inte komma och klaga på att rasism skulle vara någonting fel.

Annonser

3 svar to “Religionsrasister inom islam”

 1. Pica pica Says:

  Vilket ryggradslöst djur den prästen är! Såg detta när de var aktuellt, ett ”Rum för stillhet” som finns på de flesta svenska sjukhus. Sen kommer tre muslimer och lägger beslag på en stor plats, t o m flyttar bordet med ljus. Säger att det lilla träkorset måste bort för det kränker muslimer. T o m försöker de få bort gästboken.

  Som ISIS säger detta är ett muslimskt land så försvinn eller bli dödade! Sverige är ett kristet land som har skilt kyrkan och staten och räknas som sekulärt. Det innebär att jag som ateist också kan gå in i detta rum för att tänka på min sjuka släkting utan att se det upptaget av en massa bedjande muslimer med ändan i luften.

  Jag skulle gärna vilja få en uppdatering om de är tysta eller har något imam med sig som står och gapar i ett Rum för stillhet?

  Om jag är kristen, kan jag då ta in korset och läsa ur bibeln?

 2. Varg i Veum Says:

  De har nog ingen imam som står och mässar, tanken med rummen är nog inte att ha gudstjänster i utan att man ska mest sitta och meditera över den fantasi som man själv bekänner sig till när det känns jobbigt på ett sjukhus. Har bara som hastigast tittat in i en sån när jag var ordningsvakt på ett sjukhus, men då fanns det ingen muslim där utan några kristna (tror jag) som satt tyst där inne.

 3. Pica pica Says:

  De här tre i videon är ute efter att muta in sitt revir. Jag har aldrig hört att det ska vara obehagligt för muslimer att se ett kors eller be i en kyrka. Antingen ska detta rum rymma såväl kors och krucifix som davidsstjärnan om muslimerna vill lägga ut sina mattor och sätta upp sin Koran.

  Finns det kärlek och tolerans som ryms väl alla?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: