Oi, antirasister! Ni är också rasister ofta

Man har gjort en undersökning och kommit fram till att många som påstår sig vara sk ”antirasister” i själva verket hyser åsikter som ligger Sverigedemokraterna nära. Detta är någonting jag hävdat länge, men visst är det kul att såna stora vetenskapsmän som Tobbe Hubinette bekräftar.

Men naturligtvis är det inte någongint dåligt att även svenskar, och inte bara invandrare, journalister, vänstermänniskor, rika, kändisar, osv. är såpass normala att de vill bo och vara bland sina likar. Där man känner sig som hemma. Man skriver i artikeln:

En fara med att utmåla en betydande och dessutom växande del av majoritetsbefolkningen som fascister och rasister är att de som sympatiserar med SD känner sig ännu mer utanför. I stället borde vi börja diskutera att de känslostrukturer som driver SD:s väljare går att hitta bland många majoritetssvenskar och även bland dem som ser sig som antirasister.

Om de ännu inte fattat vilka ”känslostrukturer” som driver SDs väljare så har de inte mycket insiikt i socialpsykologi. De har inte lyssnat, de har varit alltför upptagna med att leta nazister och stigmatisera folk.

Trots att gammelmedia dagligen lägger veritabla bombmattor av propaganda om hur fantastiskt det multikulturella experimentet är i teorin så verkar det inte fungera. Antirasister vägrar beblanda sig med det främmande. Men å andra sidan, inte ens Sovjet byggdes på en dag, så jag ska väl inte ropa hej än. Det kan ju fortfarande lagstiftas om att man ska införa kvotering till bostadsområden t.ex. ungefär som när man tvingar kommuner att använda skattepengarna till annat än det skattebetalarna trodde sig betala skatt för.

Annonser

2 svar to “Oi, antirasister! Ni är också rasister ofta”

  1. Erik Says:

    Den som är något bekant med Robert Putnam kan bara nicka instämmande.

  2. Erik Says:

    Gällande det mångkulturella samhället så pågår ett fullskaleexperiment i Malmö.

    Till detta laboratorium skickas varje år 4,5 miljarder för att Malmö inte skall haverera.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: