Priset för politisk korrekthet: 1400 våldtagna barn – i en stad.

Då har gammelmedia i Sverige vaknat och upptäckt pedofilhistorien som ”islamofober” rapporterat om i ett par år. Men som vanligt tar man den enkla utvägen och skyller på enskilda människor istället för den politiskt korrekta kulturen som gjort att ingen vågade engagera sig för de våldtagna barnen trots att man visste vad som pågick. man var mer rädd att bli stigmatiserad som ”rasist” eller ”islamofob” än att göra sitt jobb.

Intressant är också det sedvanliga relativiserandet. Men det beror nog på att man vill försöka flytta fokus från det riktiga problemet: den politiska korrektheten, genom att oroa sig för att muslimer ska drabbas av ”vi och dem” fantasin. Vilket de aldrig är när ”vita” gör någonting rasistiskt av någon anledning. Då är vita ”dom” genom sin ”strukturella rasism”

Annonser

4 svar to “Priset för politisk korrekthet: 1400 våldtagna barn – i en stad.”

 1. Anonym Says:

  Sammanhang tack?

 2. Varg i Veum Says:

  Klicka på länken?

 3. Pica pica Says:

  Det måste vara tufft att vara kines eller japan nuförtiden i England. Alltid beskrivs förövarna som asiater, Ingen törs andas om muslimer. Såg en pakistansk imam som tog männen i försvar (kind of) förvisso var det fel gjort men de hade inte förstått att man inte fick göra så????

 4. Argus Says:

  Pica pica, om jag förstått det rätt så är ”asiater” just sådan personer. Kineser och japaner är ”orientaler” på hennes majestäts engelska.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: