Multikulturell kaosteori

Men ojsan, Expressens proffstyckare Marteus gör någonting för makteliten så ovanligt som att mer eller mindre erkänna att hon varit med i det politiskt korrekta hatdrevet mot folk som haft annorlunda åsikt i invandringsfrågan. Lite försiktigt, men dock ett erkännande. Hon fiskar verkligen i sk ”grumliga vatten” när hon vidare antyder om att etablissemanget inte ”vågar” prata om integration.

Önskar bara att hon kunde tala klarspråk, men jag antar att hon vill behålla jobbet. Men vi ska vara glada för det lilla sunda förnuftet som sipprar fram. Som det att för att kunna hantera massinvandringen av idag så måste den svenska modellen mer eller mindre skrotas. Det måste bli större rörlighet på arbetsmarknaden, sänkta minimilöner, mindre av kollektivavtal, minska fackens makt helt enkelt. I länder där PK påstår att integrationen fungerar är det just mindre av allt som facken står för av någon lustig anledning…

Anledningen till att integrationen i Sverige är så obefintlig har naturligtvis att göra med prefixet ”mass” i ”massinvandring” och särskilt tydligt blir i kombination med totalt främmande kulturer som invandrar. Etter värre blir det när makten samtidigt försöker införa den artificiellt konstruerade perversa vänsterfantasin om ”multikultur” genom att uppmana invandrarna från de främmande kulturerna att till varje pris hålla fast vid föreställningar som växt fram och cementerats i en främmande kontext.  Man tycks ha väldigt svårt att förstå människor, förstå vad kulturer är, varför de finns och hur de uppkommer. Allt detta leder naturligtvis till att Sverige ser ut som det gör idag.

Vad vi ser, med elitens påtvingande av konstruktionen, är kulturmarxistisk kaosteori i praktiken. Man vill skapa kaos, anarki, i det sociala samspelet mellan människor för att sen konstruera om samhället enligt de teoretiska föreställningar man tycker att mänskligheten borde ha utefter principen att makten kan programmera om människor (ni vet det här med ”sociala konstruktioner”)

Annonser

5 svar to “Multikulturell kaosteori”

 1. Pica pica Says:

  Jag tror att Sveriges makthavare, i sin ignorans, har lurat sig själva. Kanske ville de via massinvandringen och den allt mer orättvisa behandlingen av knegande medelsvensson gentemot invandrare skapa ett kaos som skulle gynna makthavarna. Problemet är att det spårat ur. De försöker fortfarande kväsa den lille svensken men det börjar jäsa över vart skattepengarna tog vägen. Dessutom har de ingen kontroll över invandrarna som de trodde de hade i en ask, fulla av tacksamhet. Det skapas allt fler enklaver (utanförskapsområden) som skapar sina egna regler.

  Politikerna valde att övervägande ta in muslimer från MENA en grupp som alltid ansett sig mera värda än andra människor. Detta förstärks så klart i Sverige eftersom de här utan motprestation får mera än ursvensken. De tvingas inte ta de jobb som erbjuds utan får bo kvar bland sina landsmän istället för att jobba i gruvorna i Norrland.
  Politikerna har talat om för dem att de är mer värda en svenskarna. En del har fått asyl här för religiös förföljelse i sitt hemland. Sen inför de samma här? Och far hem på semester?

  Nej, den besjungna mångfalden finns inte. Hade man blandat upp invandrarna så att vi fått folk från olika kulturer och olika länder och behållit invandrarna på en lägre nivå med motkrav på de som vill bo i Sverige att anpassa sig, lära sig språket och försörja sig och sina barn skulle integreringen fungerat bättre.

  Att välja den mest svårintegrerbara gruppen i världen – muslimer – är deras största miss.

 2. Varg i Veum Says:

  Jag vet nu inte om man speciellt valt muslimer eller MENA utan det föll sig nog bara så då det är ”deras” områden som är de som har mest problem. Men det var ju ett lyckokast för den postsovjetiska kulturmarxismens grundidé.

 3. Erik Says:

  Faktum är att inget land i hela världen uppskattar muslimsk invandring. Inget land. Inte någonstans.

  Inte ens muslimska länder är så förtjusta eftersom man alltid träter om vem som har läst (och tolkat) rätt i den Viktiga Boken och denna permanenta osämja leder allt som oftast till att man finner det nödvändigt att markera sin hållning med hjälp av exempelvis en bomb. Så att de andra förstår och tar rättning, vilket de inte har gjort på tusen år. Men varför ge upp?

  Islam är en diagnos.

 4. Pica pica Says:

  Jag tror att det är medvetet att ”satsa” på muslimer. Varför kommer vi nu inte att hjälpa den halva miljon ukrainare som är på flykt? Eller de kristna som mördas av muslimer för att de är kristna? Eller yazidierna som halshuggs?

 5. Erik Says:

  En orsak till selektionen tror jag beror på den autopilot som omedelbart kickar in hos varje ordinär svensk journalist när någon är fattig och efterbliven, något som är både tydligt och frekvent när det gäller muslimer.

  Som fattig och efterbliven anses du vara bärare av särskilda rättigheter, skall visas respekt och du är dessutom aldrig på något vis ansvarig för din situation. Särskilt inte om du muslim.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: