SD-kvinna bar hakkors – so what?

Jah… då har gammelmedia avslöjat någonting negativt om SD igen, i förhoppningen att väljarna ska se vilka SD ”är egentligen” och rösta för fortsatt massinvandringspolitik och de problem som den politiken orsakar. Frågan är om det funkar? Massinvandringspolitiken eskalerar ohämmat trots dessa avslöjanden.

Så själv kommer jag gäspa lite och rösta på SD. Jag tror nämligen inte på gaskamrar i saltgruvorna i Norrland.

Annonser

2 svar to “SD-kvinna bar hakkors – so what?”

  1. Pica pica Says:

    Nej, några gaskamrar har vi inte här i Norrland. Däremot hade vi brist på arbetskraft i gruvorna så AF drog till bl a Södertälje och erbjöd arbetslösa invandrare utbildning, bostäder och bra betalt arbete. Gruvindustrin är modern. Men även om de varit arbetslösa i 15 år så tackade de nej för de ville inte flytta och så hade de hört att det var ännu kallare där uppe än i Södertälje.

    De säger att valet kommer att bli lika skitigt som för fyra år sen – det är redan värre. Beror det på att de tycker sig kunna bära sig sämre åt efter ytterligare fyra år av PK-manipulation? Hur sjutton skulle debatten se ut om inte SD fanns? Nu har den passerat anständighetens lågvattenmärke för länge sedan.

  2. Varg i Veum Says:

    Ofan, synd att jag missade rekryteringskampanjen. Har länge tänkt att flytta till någonting mindre multikulturellt men detta med arbete är ju inte så lätt…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: