Vänsterns våldskapital vinner nya triumfer. Bibiliotek känner sig hotat.

Alla har väl hört meningen som såna som påstår sig vara antirasister raljerar med; ”Men det får man väl inte säga i det här jävla landet” De har snott den från människor som känner att det inte finns mycket yttrandefrihet i Sverige. Såna som påstår sig vara antirasister menar på att man visst får uttrycka sig, bara man inte gör det så att någon annan hör. ”Det finns ju ingenting man diskuterar så mycket som invandringspolitiken” är en annan floskel. Där menar man att det står om det i tidningar, det debatteras i sociala medier osv. osv. En annan är  ”…men det är ingen mänsklig rättighet att vara oemotsagd”

Jag skulle vilja problematisera denna vänsterfloskel lite.

Ja, det ”debatteras” (på svenskt vis) mycket. Men att ”säga emot” är alltså, enligt ultravänstern som de facto censurerat en civiliserad diskussion om problem som vänstern inte vågar debattera, att förbjuda diskussion bland människor som vill diskutera. I ett normalt samhälle hade folk med annan åsikt än K-O Arnstberg tagit reda på fakta och krossat Sandelins argument med dem, men i Sverige där den vänstra åsiktskorrioren påtvingas alla, så ser man till att strypa debatten. Detta kan inte bero på någonting annat än att man saknar argument och agerar utefter irrationella känslor (vänsterns kännetecken)

Läs här vad som hände i landet ”där alla får säga vad de vill” när Arnstberg blev inbjuden att diskutera sin bok ”Invandring och mörkläggning” till Göteborgs stadsbibliotek. Efter att kommunisterna attackerat biblioteket med censurkrav fann sig ledningen tvungen att avboka diskussionen pga. stor risk för våld från vänsterns sida. De vet mycket väl vad vänstern är kapabel till, deras våldskapital är vida känt från tidigar ”aktioner” och de blev med rätta rädda.

Kom ALDRIG och säg att våld inte löser problem!

Så, ”vad var det man inte fick säga i det här jävla landet” nu igen?

Annonser

3 svar to “Vänsterns våldskapital vinner nya triumfer. Bibiliotek känner sig hotat.”

 1. Cavatus Says:

  Och sedan bokade man in ett föredrag med en papperslös som skulle berätta hur svårt hon har det. En kriminell person! Det strider tydligen inte mot några regler. Man kräks!

 2. Erik Says:

  Lite av problemet med att ”det finns visst hur mycket debatt som helst om invandringen” är att den som yttrar detta har en väldigt snäv syn på vad diskussion eller debatt är.

  När en god har brölat ”människosyn” eller ”människors lika värde” eller ”människor som flyr för sitt liv” så anser de att debatten är avslutad. Punkt. Aldrig att några argument bemöts utan det är fullständigt tillräckligt med yttrandet av något av dessa ord/fraser. Är man riktigt i diskussionstagen så yttrar man samtliga tre, vilket är nästan lika tillintetgörande som att säga stjärnstopp.

 3. Varg i Veum Says:

  Du har naturligtvis rätt Erik, jag använde ordet lite väl löst, men jag misstänker att vänstertomtar läser här också och då får man lägga sig på deras mentala nivå så att de förstår.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: