Den muslimska islamofobin i Australien.

Jag har länge funderat på att ta på mig en burka och gå på stan för att se vad som händer. Men jag har kommit fram till att än så länge händer inget i Södertälje då den muslimska gruppen inte är så stor här, ännu. Som bekant så börjar problemen med islam oftast först när antalet muslimer når en kritisk massa. När tillräckligt många muslimer finns så känner fanatikerna att de kan börja visa upp sina fula trynen då de vet att deras mer normala bröder och systrar är deras sköldar.

Om någon ”missaktar” en fundamentalistisk muslimsk fanatiker så anser ju PK att denna kan klumpas ihop med alla muslimer och det blir då sk ”islamofobi”.

 

I detta område i Australien känner en galen muslim att han har tillräckligt med stöd från umman att han kan bete sig islamskt.

Annonser

Ett svar to “Den muslimska islamofobin i Australien.”

  1. Pica pica Says:

    Har sett den här förut och tyckte att den var jättebra. Titta på den muslimske ”tuppen” hur han bröstar upp sig och försöker ”injaga skräck och fruktan”. Bara för att två australienska män klär sig i niqab? Vi har alla hört att slöja, niqab och burka inte är något krav och alltså inte har med islam eller kvinnorfrötryck att göra. Att muslimska kvinnor i väst får klä sig som de vill (blahablaha). Så vad de australienska männen gör är att syna deras kort och låta dem göra bort sig själva…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: